Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +232

Komentarz usunięty przez autora
ale i tak dostaje w------l, bo gra go nienawidzi, a jemu daje same warzywa? Hmm. Chyba tak SBMM nie działa.
edit: chyba nigdy nie naumiem się cytować na wykopu
@matson: właśnie o to chodzi, ze masz SBMM w codzie na pubie bez widocznej rangi
Komentarz usunięty przez autora
@matson: Problem jest w tym, że jeśli cokolwiek lepiej grasz niż średnia to jesteś umieszczany w samych trudnych grach.
@matson: @MichaelWhite2137 Jeszcze dodam taki jedno spostrzeżenie. Jesli jesteś średniakiem to robisz sporo błędów. W ten sposób jak grasz z ludźmi na swoim poziomie to wasze błędy się uzupełniają czyli raz jeden raz drugi wygrywa.
Na wyższym poziomie gracze robią znacznie mniej błędów i żeby wygrać trzeba się mocno postarać, wręcz wyjść ponad swój poziom. W efekcie cały czas piłujesz swój
Ja po prostu zrezygnowałem z CoDa i tyle ;)