Aktywne Wpisy
mirko_anonim +82
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
To był prawdopodobnie mój ostatni Polandrock. Jak dla mnie ten festiwal już nie jest tym czym był wcześniej. Nigdy nie jeździłem na woodstocka dla muzyki, a raczej dla atmosfery. Kiedyś jeździliśmy ekipą co najmniej kilkunastu osób, a w tym roku ledwo udało mi się wyjechać z kilkoma osobami. Nawet nie chodzi o zmianę miejsca z Kostrzyna do Czaplinka, a o brak atmosfery. Dawniej z każdym mogłeś pogadać niezależnie kim
To był prawdopodobnie mój ostatni Polandrock. Jak dla mnie ten festiwal już nie jest tym czym był wcześniej. Nigdy nie jeździłem na woodstocka dla muzyki, a raczej dla atmosfery. Kiedyś jeździliśmy ekipą co najmniej kilkunastu osób, a w tym roku ledwo udało mi się wyjechać z kilkoma osobami. Nawet nie chodzi o zmianę miejsca z Kostrzyna do Czaplinka, a o brak atmosfery. Dawniej z każdym mogłeś pogadać niezależnie kim
Tumurochir +943
RMF FM: W środku samochodu, który rozbił się przy moście Dębnickim w Krakowie, nie było tylnej kanapy. Pasażerowie z tyłu siedzieli "na pace" xD
Auto bez siedzeń, kierowca #!$%@? w trzy dupy i wjazd stówą na remontowany most
Ale pamiętajcie, to tamten pieszy jest winny xD
#krakow #wypadek #polskiedrogi
Auto bez siedzeń, kierowca #!$%@? w trzy dupy i wjazd stówą na remontowany most
Ale pamiętajcie, to tamten pieszy jest winny xD
#krakow #wypadek #polskiedrogi
#pracbaza
I w logo byłby taki dziadek co wygląda przez okno
@Kotouak: Zaśmiałem i skisłem bardziej niż powinienem XDD
Jednak po sezonie to eldorado - nadrabianie filmów i seriali, a nie policzę też ile parti w hiroski na nockach przegraliśmy, a do tego jedzenie z hotelu i zimna cola - dla
@Don_Hollywood
@szynszyla2018
W mojej firmie nikt nie ma grupy inwalidzkiej
Możliwość odwołania się jak cię ojebią też jest znikoma.
Te usługi to naciąganie ludzi.