Aktywne Wpisy
rewizjonista +9
Jako że zdjęcie wrzucone w komentarzu wywołuje takie emocje chciałbym aby ukrofile wrzucili mnie od razu na czarną listę.
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
Nie-wazne1 +10
Powie mi ktos dlaczego w Krakowie w okolicach rynku slyszec w wiekszosci ukrainski jezyk zamiast Polskiego. Angielski to nie dziwne bo turysci. Skad ci ukraincy maja pieniadze na drogie ciuchy czy jedzenie w centrum? Poza tym oni tak glosno ******** ze musza wszyscy wokolo wiedziec ze pochodza z panstwa ktore ledwo co powstalo I juz chce wszystkimi rzadzic. Wy Polacy naprawde nie widzicie ze oni wam na glowe wychodza. Przyjezdzaja tutaj I
#pracbaza
@SolarisYob: w technikum w wakacje pracowałem w takiej firmie gdzie byli sami emeryci i nie wiem co się #!$%@?ło ale firma wzięła psa stróżującego. Musiały być jakieś dotacje albo kasa za to bo innej opcji nie widzę. Pies to był taki duży rottwailer albo coś w tym
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@SolarisYob: albo kot :p
@stefan_pmp: wbrew pozorom - ze sztucznym biodrem można być zadziwiająco sprawnym XD Mówi to przyszły posiadacz sztucznego biodra.
Komentarz usunięty przez autora
Myślę, że Cyborg Rambo Terminator chętnie zatrudniłby bodyguardów chodzących na siłkę, ze zbilansowaną dietą i po wojsku ale każdy kontrakt ma swoje budżety i skalkulowane stawki.
Zatem raczej śmiałbym się z właściciela tak potężnie chronionego obiektu niż z firmy, która dostarcza klientowi dokładnie to za co zapłacił. ;)
@maxwol: dajesz, kto tam cię odwiedził w tym hotelu? michał milowicz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedziałbym nawet, że dla normalnego, zdrowego człowieka, łatwiej jest chyba znaleźć normalną pracę biurową jako jakiś asystent czy inne #!$%@? na komputerku, niż takie #!$%@? na obiekcie budowlanym.
Mój dziadek pracował na takich budowach, zmiany najczęściej 24h, oglądał tam
@Zabojcza_Rozowa:
@captain69teemo: musi być jeszcze coś z Securitas albo Alfa.
@Don_Hollywood: lo baben, to dobrze placili. ja za stanie w drogerii przez 12 godzin dostawalem 850 zl w w 2015 roku (╯°□°)╯︵ ┻━┻