Aktywne Wpisy

MonazoPL +248
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
Gilgamesz69 +583
#nieruchomosci kurde elegancka kawalerka. Aromat gówna roznosi się po cały mieszkaniu
#januszebiznesu #patodeweloperka
#januszebiznesu #patodeweloperka
źródło: temp_file9167383347546190162
Pobierz

Nie wiem jak w takim wypadku nazwać tych którzy się nabijają.
#kredythipoteczny #nieruchomosci #blackpill #bekazkredyciarzy #bekazwynajmujacych
@suslogon-szczecinski: Tutaj raczej chodzi o nabijanie się z tych, którzy zakredytowali się pod korek (największy możliwy kapitał, największa rata na jaką Cie stac z marginesem błędu 0%) przy rekordowo niskich stopach. Oczywiście są ludzie, którzy wzieli kredyt i zrobili to rozsądnie ale jest też mnóstwo dzbanów, którzy sami się zaorali
A teraz wejdź sobie FB na grupę Ogólnopolski Strajk Kredytobiorców i przejrzyj na własne oczy kto faktycznie ma kredyt, stałe oprocentowanie na 10 lat i jak mocno nadpłaca. Możesz też ich pocieszyć, że wartość nieruchomości wzrosła (chociaż chyba to marny ratunek jeżeli rata jest wyższa niż miesięczne dochody).
Ja się smieje, bo znam masę ludzi co wzięło mądrze kredyt i nie płacze
Komentarz usunięty przez autora
@KOLEGAMAMY: O to to! xD Dlatego właśnie będę się śmiał z tych wszystkich biedaków co nabrały kredytów i teraz płaczą że na ulicę wyjdą xD
Mam nadzieje ze PIS powoła jakieś ochotnicze oddziały do pałowania, to się zapiszę po pracy xD
¯\_(ツ)_/¯
@KOLEGAMAMY: po to mam konto ma wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)