Aktywne Wpisy
daeun +16
Ytarka +41
Nawiazując do tego wpisu
TADAAAAM (ʘ‿ʘ)
(。◕‿‿◕。)
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #remontujzwykopem #mieszkanie #remont #kuchnia #takbylo
TADAAAAM (ʘ‿ʘ)
(。◕‿‿◕。)
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #remontujzwykopem #mieszkanie #remont #kuchnia #takbylo
Mówię różowej, że 200zł wystarczy jak damy za parę, ale rodzą się wątpliwości czy nie za mało.
Dla mnie 200zł wydaje się i tak być dużą kwotą, ale ja jestem oderwanym od świata antysocjalnym kolesiem z IT.
Ile powinna dać kuzynka wraz z chłopakiem na roczek dla dzieciora?
#gownowpis #logikarozowychpaskow #pytanie #zwiazki
Wstyd dać tak, żeby się za talerzyk nie zwróciło. To tak jakby pójść na wesele i dac mniej niż 5-6 stówek xd to takie absolutne minimum.
Jak tyle nie masz, to po prostu odmówcie i tyle. Młodzi mają mnóstwo wydatków na dzieciaka, raczej nie marzą o tym, żeby komuś stawiać imprezę. Nie oszukujmy się, chrzciny to przykry obowiązek i
@Herubin jest jak jest ¯_(ツ)_/¯
@SofiaCoppola: nie.
Plszaki tylko zbierają kurz i roczne dziecko nie bardzo się nimi będzie interesować na dłuższą metę..
@Ziutek_Grabaz: żadne ;) oba są szkodliwe
@nibiru: kupcie zabawkę dla dziecka.
Pisze to jako ridzic dwojga dzieci.
Jezeli rodzice chca robić imprezę z pompą, to ich sprawa. Prezent jest dla malucha. A 200zl to moim zdaniem i tak spora kwota, choć też kwestia ta, że nie uważam by był sens wydawac na zabawki nie wiadomo jak dużo.
Są różne edukacyjne, rozwijające np.mptoryke i koordynację, jakieś jeździli jeżeli dziecko
Myślę że 200zl to wystarczająco
200zł to dużo, tym bardziej jak nie jesteście "krzesnymi" ani nic takiego.