Wpis z mikrobloga

Czy tag nauczył mnie nienawiści do kobiet? Nie, wręcz przeciwnie. Nauczył mnie większej empatii. Ja im po prostu współczuję.

Kobiety nigdy już nie będą mądrzejsze od mężczyzn, nigdy nie będą osiągać większych sukcesów od mężczyzn. Mają tysiące lat ewolucji do nadrobienia. Jest to niewykonalne. Po prostu zostały w tyle.

Kobiety są skazane na przeciętność i wieczny cope. Nawet jeżeli jakiejś się uda osiągnąć samodzielny sukces - za co chwała - to od razu wyląduje na - choćby - jakichś śmiesznych Wysokich Obcasach jako przykład, że kobiety też potrafią!, co będzie de facto potwierdzeniem mojej tezy. Ich poprzeczka oczekiwań jest zawieszona o wiele niżej niż ta mężczyzn.

W każdej „dyscyplinie” życia - począwszy od karier zawodowych, po sport - są do tyłu. Nie mają jak z nami rywalizować. Z tego powodu próbują wykorzystywać do manipulowania słabszymi jednostkami jedyną przewagę, jaką posiadają - kontrolę męskiego popędu seksualnego. Skuteczne? Owszem, ale nie na szanujących się mężczyznach. Mężczyźni o wysokiej wartości wiedzą, że z posiadania potomstwa i żony w 2022 roku nie wynika nic dobrego. Wiedzą, że dzisiaj lepiej zmienić model po kilku tygodniach / miesiącach albo nawet całkowicie darować sobie randkowanie i zapłacić symboliczną kwotę za usługę.

Kiedy patrzę na takie przypadki jak poniżej, to ogarniają mnie ciarki zażenowania. Jak sobie wyobrażę proces robienia tego zdjęcia - pozowanie, wykonanie kilkuset prób, umieszczenie tego kieliszka wina, przygotowanie oświetlenia - to wyobrażam sobie bardzo zagubioną osobę, która próbuje coś ugrać w jedynym miejscu, gdzie ma przewagę. Osobę, która podświadomie wie, że przegrała i może jedynie płynąć wraz z tym zimnym feministycznym prądem prosto na górę lodową.

Panowie, wygrać jest bardzo łatwo. Nie dawajcie się jedynej przewadze - na sto waszych - którą kobiety posiadają. To prostsze niż się wam wydaje.

#blackpill #redpill #tinder #zwiazki #p0lka #bekaztwitterowychjulek #pieklomezczyzn #pieklokobiet #bekazrozowychpaskow #niebieskiepaski #mizoginia #childfree #mgtow
TywinLannister - Czy tag nauczył mnie nienawiści do kobiet? Nie, wręcz przeciwnie. Na...

źródło: comment_1663077576UoR647pJMD5A3HNOcc2dYd.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kobiety są skazane na przeciętność i wieczny cope. Nawet jeżeli jakiejś się uda osiągnąć samodzielny sukces - za co chwała - to od razu wyląduje na - choćby - jakichś śmiesznych Wysokich Obcasach jako przykład, że kobiety też potrafią!, co będzie de facto potwierdzeniem mojej tezy. Ich poprzeczka oczekiwań jest zawieszona o wiele niżej niż ta mężczyzn.

@Tywin_Lannister: No i zajebiscie właśnie maja. Dlatego maja mniejsza presje, mniej samobójstw. Kobieta
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: I to jest właśnie sedno tego wszystkiemu. Wbrew obiegowej opinii i tego co p------i jakiś Peterson różnice w osobowości między płciami są GIGANTYCZNE i to jest zwyczajny NAUKOWY FAKT. Nasze mózgi różnią się strukturą, tempem procesów metabolicznych i sposobu odbierania rzeczywistości. To generalnie tłumaczy wszystko z dziedzin socjologii, tego dlaczego kobiety są "przeciętne" i w mało której dziedzinie potrafią dorównać mężczyznom. Jak ktoś to neguje to jest albo lewicowym
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Tywin_Lannister: masz rację ale można też mieć też kochająca żonę dzisiaj i cieszyć sie potomstwem. Taką, która nie ma mediów społecznościowych, która nigdy nie chciała robić sobie takich zdjęć. Ale też taką, która dba o siebie i bardzo pociąga z tym, że tylko Ciebie chce i uwierz można czuć pełen spokój w tym zakresie. Oczywiście wtedy rodzina staje się ważniejsza od zdobywania świata no ale co kto woli.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: Mężczyźni o wysokiej wartości wiedzą, że z posiadania potomstwa i żony w 2022 roku nie wynika nic dobrego.

Najlepiej jak ktoś co nawet nie stał koło prawdziwego mężczyzny będzie mówił co on myśli

Pozdro i poćwicz lapsie
  • Odpowiedz