Aktywne Wpisy

wykop +29
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +10
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

Jak już ktoś wybiera bycie gejem to powinien robić to, co geje robią najlepiej, czyli pieprzyć się z kim popadnie na gejowskich orgiach. "Homo małżeństwo" to grzech nie tylko wbrew prawdziwej naturze, ale nawet wbrew gejowskiej naturze.
#4konserwy #neuropa #lgbt
@FerdynandMagellan: jak siedzę na wykopie 6 lat to fantazje o gejowskim tekście wypisują tylko prawaki.
@NoJakNieJakTak: ten o przyjaźni polsko wegierskiej w murach europarlamentu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteś trollem? Bycie gejem to nie wybór. Nie ma czegoś takiego jak "prawdziwa natura" czy "gejowska natura".
@FerdynandMagellan: no tak, bo tak wyglądają homoseksualiści w rzeczywistości, zupełnie jak w komediach z lat 70. xD
@Ekspert_od_niczego: Nie robienie nic w kierunku zmiany tej preferencji jest wyborem. Samo zostanie gejem to może nie bezpośredni wybór, ale też konsekwencja różnych mniejszych i większych decyzji podejmowanych na przestrzeni lat. Pod wpływem otoczenia, ale nadal. Chyba nie wierzysz w pseudonaukowe brednie o orientacji zdeterminowanej w chwili poczęcia?
@FerdynandMagellan: no wiadomo, ja to wierzę tylko wykopkom z zielonymi loginami
źródło: comment_1663091109s4NyMJztoXWFIYY66p2ORf.jpg
PobierzCo było nie tak w jego zachowaniu xD?
Ale dobra, zróbmy taki sam test tobie. Wstawię ci zdjęcia 8 facetów, zgadnij ich orientację, skoro to widać.
źródło: comment_1663094084k6GwCuaddJX4JWCmScvNQY.jpg
Pobierz@Ekspert_od_niczego: nie wyklucza się to
@FerdynandMagellan: no tak, bo dyskusje prowadzi się, żeby coś wygrać, a wygraną tę osiąga się poprzez deklarację własnej wygranej ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)