Wpis z mikrobloga

Problem z homo małżeństwami jest taki sam jak z wegańskim hamburgerem, po co rezygnować z oryginału żeby za chwilę desperacko starać się go imitować...?

Jak już ktoś wybiera bycie gejem to powinien robić to, co geje robią najlepiej, czyli pieprzyć się z kim popadnie na gejowskich orgiach. "Homo małżeństwo" to grzech nie tylko wbrew prawdziwej naturze, ale nawet wbrew gejowskiej naturze.

#4konserwy #neuropa #lgbt
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak już ktoś wybiera bycie gejem to powinien robić to, co geje robią najlepiej, czyli pieprzyć się z kim popadnie na gejowskich orgiach.

@FerdynandMagellan: jak siedzę na wykopie 6 lat to fantazje o gejowskim tekście wypisują tylko prawaki.
  • Odpowiedz
@Eskim0s: Stosunki homoseksualne tak, ale orientacja wyłącznie homoseksualna nie. Podobnie np. w więzieniach występują stosunki homoseksualne, ale nie czynią z uprawiających je osób homoseksualistów we współczesnym znaczeniu - widać to po braku typowego dla homoseksualistów zachowania, manier, nosowego głosu itd.
  • Odpowiedz
Bycie gejem to nie wybór.

@Ekspert_od_niczego: Nie robienie nic w kierunku zmiany tej preferencji jest wyborem. Samo zostanie gejem to może nie bezpośredni wybór, ale też konsekwencja różnych mniejszych i większych decyzji podejmowanych na przestrzeni lat. Pod wpływem otoczenia, ale nadal. Chyba nie wierzysz w pseudonaukowe brednie o orientacji zdeterminowanej w chwili poczęcia?

Ona też, chociażby u łabędzi
  • Odpowiedz
Chyba nie wierzysz w pseudonaukowe brednie o orientacji zdeterminowanej w chwili poczęcia?

@FerdynandMagellan: no wiadomo, ja to wierzę tylko wykopkom z zielonymi loginami

Oczywiście, że homoseksualizm można poznać po samym zachowaniu. Zwłaszcza dziewczyny są w tym dobre, moja była partnerka była znakomita. Wielokrotnie mi mówiła że ktoś jest gejem, gdzie dopiero później okazywało się to prawdą. Nie przypominam sobie ani jednej pomyłki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ekspert_od_niczego: No przecież od razu widać że ten strongman to typowy misiek lgbt. Fakt że to jest drugi archetyp geja, odrębny od tego zniewieściałego z podwyższonym głosem, ale podobnie można go rozpoznawać po wyglądzie/zachowaniu. No proszę cię, powiedz mi z prostą twarzą że nie widzisz żadnych podobieństw fenotypowych pomiędzy osobami na zdjęciu :D
FerdynandMagellan - @Ekspertodniczego: No przecież od razu widać że ten strongman to ...

źródło: comment_1663091109s4NyMJztoXWFIYY66p2ORf.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@FerdynandMagellan Z jednej strony gadanie o podobieństwach fenotypowych, z drugiej wiara, że to kwestia wyboru xDD.

ale podobnie można go rozpoznawać po wyglądzie/zachowaniu

Co było nie tak w jego zachowaniu xD?

Ale dobra, zróbmy taki sam test tobie. Wstawię ci zdjęcia 8 facetów, zgadnij ich orientację, skoro to widać.
  • Odpowiedz
@Ekspert_od_niczego: Już wygrałem tę dyskusję w momencie kiedy wyszukałeś mi wideo najbardziej nietypowego geja jakiego mogłeś znaleźć, a ja ci pokazałem że idealnie się wpisuje w swój archetyp i można to łatwo rozpoznać :D Reszta to twoje wyparcie lub zwyczajnie bycie niezbyt bystrym, zgadzam się że dalsza dyskusja nie ma sensu więc z fartem.
  • Odpowiedz