Aktywne Wpisy

yahoomlody +270
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
TheDziobaker +267
Ogólnie mam wywalone na dramę z #psiarze ale jedno muszę przyznać: od właścicieli psów strasznie śmierdzi a jak wchodzę do ich mieszkań to czasem zbiera mnie na wymioty. Trochę jak z palaczami którzy nie czują już smrodu fajek.

Jak już ktoś wybiera bycie gejem to powinien robić to, co geje robią najlepiej, czyli pieprzyć się z kim popadnie na gejowskich orgiach. "Homo małżeństwo" to grzech nie tylko wbrew prawdziwej naturze, ale nawet wbrew gejowskiej naturze.
#4konserwy #neuropa #lgbt
@FerdynandMagellan: jak siedzę na wykopie 6 lat to fantazje o gejowskim tekście wypisują tylko prawaki.
@NoJakNieJakTak: ten o przyjaźni polsko wegierskiej w murach europarlamentu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteś trollem? Bycie gejem to nie wybór. Nie ma czegoś takiego jak "prawdziwa natura" czy "gejowska natura".
@FerdynandMagellan: no tak, bo tak wyglądają homoseksualiści w rzeczywistości, zupełnie jak w komediach z lat 70. xD
@Ekspert_od_niczego: Nie robienie nic w kierunku zmiany tej preferencji jest wyborem. Samo zostanie gejem to może nie bezpośredni wybór, ale też konsekwencja różnych mniejszych i większych decyzji podejmowanych na przestrzeni lat. Pod wpływem otoczenia, ale nadal. Chyba nie wierzysz w pseudonaukowe brednie o orientacji zdeterminowanej w chwili poczęcia?
@FerdynandMagellan: no wiadomo, ja to wierzę tylko wykopkom z zielonymi loginami
źródło: comment_1663091109s4NyMJztoXWFIYY66p2ORf.jpg
PobierzCo było nie tak w jego zachowaniu xD?
Ale dobra, zróbmy taki sam test tobie. Wstawię ci zdjęcia 8 facetów, zgadnij ich orientację, skoro to widać.
źródło: comment_1663094084k6GwCuaddJX4JWCmScvNQY.jpg
Pobierz@Ekspert_od_niczego: nie wyklucza się to
@FerdynandMagellan: no tak, bo dyskusje prowadzi się, żeby coś wygrać, a wygraną tę osiąga się poprzez deklarację własnej wygranej ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)