Aktywne Wpisy
Adek1243 +2
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Kogutt +77
Brawo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: scaled_1000016534
Pobierz

@vasos: taa, pod Anastasim, to na pewno będzie spokojny sezon.
Kamil ma w nogach klub-kadra-klub-kadra. Pod siwym furiatem i biorąc pod uwagę fakt, że Semeniuk to głównie na fizyce bazuje, to z pewnością nie będzie dla niego spokojny sezon.
Chaos chaosem, ale tak organoleptycznie (nie sprawdzałem statystyk) zabrakło przyjęcia. Tylko to, że Włosi zagrywają mocno (a jak nie idzie to jeszcze mocniej) wiem nawet ja. Wszystko zaczęło się od zmiany Fornala za Śliwkę pod koniec drugiego seta, a potem powrotu Kurka w trzecim. Nikt personalnie nie wziął tego meczu na swoje barki, nie pociągnął wyniku. Dlatego pod
@groman43: Dokładnie o tym samym wczoraj pomyślałem po meczu. Włosi po prostu dobrze zagrywali i to wystarczyło żeby nas całkowicie wczoraj zdominować.
Ciekawe jaki wpływ miało na to zmęczenie po ciężkich bojach z USA i Brazylią. Ja pamiętam jedno dziwne zachowanie Śliwki w tie breaku z Brazylią, po