Aktywne Wpisy
Pytanie do #rozowepaski
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Jeśli się jedzie lewym pasem na autostradzie 150km/h, a za mną pojawia się jakiś koleś który chce jechać 180km i siedzi mi na dupie i mruga długimi, to ja mam obowiązek go przepuścić czy nie? Tak naprawdę przy prędkości 150km/h to ja non stop wykonuje jakiś manwer wyprzedzania względem aut poruszających się na prawym pasie w zakresie 100-130km/h.
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #pytanie
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #pytanie
Ale wiecie gdzie jest nasza przewaga wizerunkowa? Daliśmy Ukrainie broń IKONICZNĄ! Zakorzenioną w świadomości społeczeństwa i popkulturze.
Większości ludzi nie ogarnia tych całych wyrzutni rakietowych, systemów przeciwlotniczych itp., bo się po prostu tym nie interesują. Normalna rzecz. Natomiast chyba nie ma dorosłego człowieka, który nie wie co to jest czołg. Lufa, pancerz, gąsienice, prze do przodu i strzela do przeciwnika. I informacja, że daliśmy Ukrainie ponad 200 czołgów, robi wrażenie i zostanie zapamiętana. (♥ ͜ʖ♥)
#ukraina #rosja #wojna
Komentarz usunięty przez autora
@Nitro_Express: ale taką też daliśmy
Poza tym nie zapominajcie, że poza sprzętem dostali od nas kupę amunicji i PALIWA. kolejna sprawa to to, że to wszystko przejeżdża przez nasz kraj i korzysta z naszej infrastruktury. Nie wszystko nawet da się
Komentarz usunięty przez autora