Aktywne Wpisy
retromirek +360
W ciągu zaledwie kilku lat pochowałem całą swoją najbliższą rodzinę. Zostałem na świecie zupełnie sam, mając pod opieką dorastające dziecko. Robię za ojca, matkę i tarczę ochronną.
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc

moll +38
Hit niejednych urodzin w latach dziewięćdziesiątych, a tak mnie nostalgia naszła
#kuchniamoll #gotujzwykopem
#kuchniamoll #gotujzwykopem
źródło: 1000020197
Pobierz

https://www.x-kom.pl/g-2/c/1522-notebooki-laptopy-15-6.html?sort_by=price_asc&f%5B22%5D%5B262%5D=1&f%5B22%5D%5B277%5D=1&f%5B22%5D%5B159804%5D=1&f%5B22%5D%5B159805%5D=1&f%5B34%5D%5B3034%5D=1&f%5B58%5D%5Bfrom%5D=16
#komputery #zakupy #cokupic #informatyka #it #komputer #laptopy #pytanie
#laptop
Wszystkie są plasticzane i tak.
Bo po pierwsze Acery czy HP konsumenckie będą słabsze w budowie od Asusa. Po drugie ten ma najszybszy procesor z nich wszystkich. I po trzecie z prockiem AMD bo ma szybszą grafikę wbudowaną w procesor od Intela.