@Antibambino: a co jeśli jest szczęśliwa będąc z tym który jej się podoba a nie z kimś przeciwnym byle nie robić przykrości tym mniej atrakcyjnym dla niej?
Z resztą to było tylko pytanie, mi się wiadomo podobają przystojni mężczyźni a nie brzydale, ale kieruję się też rozumem więc jeśli koleś to dzban to go nie wybiorę a jeśli odpowiada mi jego charakter to wygląd może być mniej atrakcyjny
@Antibambino: xD niebiescy jak zwykle w najlepszej formie ( ͡°͜ʖ͡°) jak ci podam mój ulubiony kolor to mam rozumieć zgadniesz jaki rodzaj muzyki słucham oraz na jakich facetów lecę? XD
Ah, to przypisywanie różowym co chciały powiedzieć bo przecież niebieski "wie lepiej" , wróżbita Maciej ma konkurencję ( ͡°͜ʖ͡°)
Ja tak mam, że nie pociągają mnie niskie kobiety - mogą mi się podobać wizualnie ale jakoś nie wzbudzają porządania. Jest to instynktowne, ale też pragmatyczne bo zmniejsza ryzyko karłowatego potomstwa.
@AlienFromWenus: Ci którzy mają świetne ciało powiedzą że w kierowaniu się instynktem nie ma nic złego, Ci którzy nie mają takiego ciała powiedzą coś w stylu że przecież nie jesteśmy zwierzętami, mamy rozum itd. , ale jakby Ci drudzy mieli to ciało z greckich posągów to nic by nie mieli przeciwko instynktom, zamykam temat
#psy #psiarze #zwiazki Nie ma to jak po ciężkim dniu pracy wrócić do domu, wziąć kąpiel i położyć się obok żony w pachnącej pościeli na której wcześniej dupą siedział pies. Smutna rzeczywistość wielu cuckoldów.
Komentarz usunięty przez autora
Z resztą to było tylko pytanie, mi się wiadomo podobają przystojni mężczyźni a nie brzydale, ale kieruję się też rozumem więc jeśli koleś to dzban to go nie wybiorę a jeśli odpowiada mi jego charakter to wygląd może być mniej atrakcyjny
@AlienFromWenus: brzydcy i grubi sa zazdrosni.
@AlienFromWenus: Tak, tak, wykręcaj się teraz. Ten wpis jest dowodem na to, że gdybyś tylko miała wybór, poleciałabyś za zewem natury. #hatfu
Ah, to przypisywanie różowym co chciały powiedzieć bo przecież niebieski "wie lepiej" , wróżbita Maciej ma konkurencję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlienFromWenus: xD xD xD xD
Ja tak mam, że nie pociągają mnie niskie kobiety - mogą mi się podobać wizualnie ale jakoś nie wzbudzają porządania. Jest to instynktowne, ale też pragmatyczne bo zmniejsza ryzyko karłowatego potomstwa.
@AlienFromWenus: Ty naprawdę masz problemy ze swoim zwierzęcym instynktem. (-‸ლ)
Zaargumentuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ok, myślę że wyczerpałeś temat ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzięki za komentarz.