Aktywne Wpisy

krucjan +18
Serio ekspresso jest u nas tak niepopularne?
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
pieknylowca +110
3/10 p--o z sokiem z Polski wymaga super ultra włoskich Chadow. Pamiętaj polaczku -jestes nikim dla takiej księżniczki, p0lki a do tego kobiety #p0lka
źródło: 1000004909
Pobierz

Ale tak serio, to co komu przeszkadza laska, która kieruje się instynktem, wybiera wysokiego/Mokebe/z dużą pałą, a facet laskę z cycami i wcięciem w talii?
Nie po to jest instynkt by go olewać... Chociaż?
Jakie jest wasze zdanie?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #s--s #p0lka #mokebe
Komentarz usunięty przez autora
@AlienFromWenus: To, że niszczy rynek świń. Pierwotne instynkty są dobre dla zwierząt. Facetowi może się śnić laska z dużymi cyckami (ja akurat wolę małe do średnich), ale ma rozum, więc wybierze szarą myszkę, jeśli ta mu da szansę. A kobieta, która słucha swoich gadzich instynktów,
Z resztą to było tylko pytanie, mi się wiadomo podobają przystojni mężczyźni a nie brzydale, ale kieruję się też rozumem więc jeśli koleś to dzban to go nie wybiorę a jeśli odpowiada mi jego charakter to wygląd może być mniej atrakcyjny
@AlienFromWenus: brzydcy i grubi sa zazdrosni.
@AlienFromWenus: Tak, tak, wykręcaj się teraz. Ten wpis jest dowodem na to, że gdybyś tylko miała wybór, poleciałabyś za zewem natury. #hatfu
Ah, to przypisywanie różowym co chciały powiedzieć bo przecież niebieski "wie lepiej" , wróżbita Maciej ma konkurencję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlienFromWenus: Bo kierując się instynktem możesz w--------ć cukier do bólu bo jest zajebisty a nie wiadomo kiedy trafi się następny posiłek więc tłuszczyk jest idealny na niepewny czas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie to zastanawia inna rzecz. Czy potrzeba wielkopałowego murzyna wzięła się w 100% z p---o.
Gadając z różnymi różowymi (i tu jest największy problem bo różowe w tych tematach
@AlienFromWenus: xD xD xD xD
Ja tak mam, że nie pociągają mnie niskie kobiety - mogą mi się podobać wizualnie ale jakoś nie wzbudzają porządania. Jest to instynktowne, ale też pragmatyczne bo zmniejsza ryzyko karłowatego potomstwa.
Też nie rozumiem tego pociągu do dużych pał, ładnie wyglądają na filmie ale to wszystko, biali nie raz też mają za duży rozmiar.
@Jin:
Mnie nie pociągają wysocy faceci, najczęściej są to albo chude drągi że wiatr połamie albo napakowane koksy, czyli jeszcze gorzej. Wolę faceta o wzroście takim, w którym nie mam problemu oprzeć mu brody na ramieniu podczas przytulania, jest dużo wygodniej, no i nie
@AlienFromWenus: Takie, że ludzie ostatnio mają p-------a na punkcie fetyszyzacji instynktów.
Już nie istnieje społeczeństwo i kultura będące w stanie kreować różne potrzeby oraz wartości do których należy dążyć. Nie istnieje już aspekt duchowy, przez który człowiek ma potrzebę tworzyć religię i wartości całkowicie od instynktu
@AlienFromWenus: Ty naprawdę masz problemy ze swoim zwierzęcym instynktem. (-‸ლ)
Zaargumentuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ok, myślę że wyczerpałeś temat ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzięki za komentarz.