Wpis z mikrobloga

@SoplicaTadeusz: jest taka fajna scena bodajże w 6 sezonie GoT, w której Jaimie Lannister dość brutalnie tłumaczy pechowemu członkowi rodu Frey, że rzucanie groźbami które nie mają pokrycia jest bardzo głupim pomysłem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SoplicaTadeusz: ja mogę wytrzymać trochę odmrożone palce gdy będę szedł chodnikiem, czy wyższy rachunek za ogrzewanie, mam nadzieję, że ruscy którzy zostali złapani między swoich przełożonych a armię ukraińska odczują zimę trochę mocniej i wszyscy zostaną zmarzlinami które będziemy mogli później odkopywać z żyznej wolnej ukraińskiej ziemii :)
  • Odpowiedz
  • 0
@lord_xenu Absolutnie wiadomo, że nie jest idealnie i nie będzie to tak łatwa zima jak dziesiątki ostatnich ale no bez przesady. Onuce literalnie wmawiają, że będziemy prawie zamarzać w domach, palić śmieciami, bo nic innego nie będzie i że co drugi dzień będzie blackout. Miejmy trochę umiaru, od wyższych cen węgla do siedzenia w domach w kożuchach jeszcze daleka droga
  • Odpowiedz
wbrew słowom onuc nie zamarzniemy w zimę i będziemy mieć z tego straszenia wszyscy głęboką bekę

@SoplicaTadeusz: tak, tak, na pewno tak będzie. Bardzo głęboka beka z cen węgla, prądu itd... Ku pokrzepieniu serc Tadeuszu Soplico! Xd
  • Odpowiedz
  • 0
@SoplicaTadeusz najlepsze? Jak duże zakłady pracy z redukują zatrudnienie o 20-30% bo nie będzie ich stać na zatrudnienie.
Ludzie skoncza na bezrobociu z gigantycznymi rachunkami do zapłacenia.

No będziemy się śmiać że ruscy xoxoxox oj jak będzie nam śmiesznie.
  • Odpowiedz