Aktywne Wpisy

WielkiNos +237
Kiedy juleczka po g---o kierunkach przekonuje się ile w praktyce warte jest jest wykształcenie.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takasytuacja #pieklokobiet #edukacja
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takasytuacja #pieklokobiet #edukacja
źródło: temp_file566056470590432843
Pobierz
MePix +100

- Powszechnie nielubiany, nieszanowany w społeczeństwie
- Musisz użerać się z różnymi typami pasażerów, często z jakimiś pijaczkami, pieniaczami, nie mówiąc już o ilości wirusów i bakterii, z którymi się stykasz
- Strach, że ktoś silniejszy da ci w mordę
- Cały dzień krążysz bez konkretnego celu poza domem, niezależnie od pogody (choć są tacy, którzy lubią taki styl życia)
- Pisałem o hipotetycznej sytuacji z dobrym wynagrodzeniem - w rzeczywistości mediana zarobków kontrolerów wynosi 4110 PLN brutto xDD
#pracbaza #kiciochpyta
źródło: comment_1662439794f0WMl3LTGC8wxjXuHg103S.jpg
Pobierzźródło: comment_16624526429bjaXNpuE8GlMnzVSFjE2E.jpg
PobierzSprzedawca w markecie - muzyczka, światła i fochy ludzi plus W K---E roboty za psi pieniądz.
Człowiek w call center, no ale to się samo tłumaczy.
Sortownia śmieci, wywóz szamba, praca generalnie w zakładzie, gdzie śmierdzi.
Nie wyobrażam sobie też mycia trupów, jakieś ubojni,
Tam to dopiero nic nie robisz, Grażyny cały dzień przybijają stemple albo przyjmują przy tym samym okienku te same formularze na których przybijają te same stemple. 15 minut przerwy na kawkę i dawaj, znowu na taśmę. To juz bym wolał na produkcji z---------ć długopisy skręcać bo tam to bym sobie chociaż powył albo poprzeklinał z kumplami jak człowiek, a w urzędzie jest
@Lolenson1888: strażnik miejski, nawet argumenty się zgadzają ( ͡°
@Lolenson1888: na kanara idą tylko ludzie, którzy mają grupę inwalidzką, więc nie nadają się na policjantów, oraz mają jednocyfrowy wynik testu IQ, więc nie nadają się na nic innego. To takie combo "bezużyteczny, debil, nieruchawy, chęć gnębienia innych". W sumie dość rzadkie połączenie, chyba powinni więcej zarabiać.
"chyba z choinki się urwałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak, płacę podatki w mieście to musze mieć darmową komunikacje ;D To chyba konno byśmy wszyscy jeździli bo ciekawe za co utrzymasz autobusy, tramwaje czy metro. Są zniżki dla mieszkańców miast, ulgi dla młodzieży itp itd."
odpowiedz jest w liczbach, no ale kto by na nie patrzył.
A kanarów szanuję. Patusów jeżdżących bez biletów trzeba łapać ¯\_(ツ)_/¯
@Oksydeusz: jeśli już to bezpłatna dla wszystkich bo inaczej mija się to z celem. Głównym argumentem za bezpłatną komunikacją jest zmniejszenie jej kosztów przez brak finansowania kontrolerów i systemu sprzedaży i obsługi biletów. A
@Kambiodolor2137: ja, bo w----ł mi karę 108zł za brak legitymacji szkolnej jak wracałem do domu XD (to było ponad 20 lat temu, a do tej pory to pamiętam). Nie za brak biletu, a za brak legitki u 9 letniego dziecka XD bo kim mógłbym być z biletem ulgowym jak nie szkolniakiem... emerytem k---a :| normalnie gwóźdź w mózgu. Co więcej cwel nie powiedział, że
Na tym zgniłym zachodzie kontroler to człowiek, który jest traktowany jak normalny składnik przejazdu danym środkiem transportu.