Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@McJohhny: chyba na jakimś podlasiu gdzie ceny są 50% niższe xd już rok temu jak czytałem o invisilign to ludzie pisali, że całe leczenie ich wychodziło 15-17k
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: Ja jedynie z doświadczenia mojej siostry mogę polecić Dental Team w Chorzowie Batorym. Nazwiska lekarza nie podam bo nie pamiętam - jakiś uznany typek, który studiował chyba w USA (chyba nawet coś sam wymyślił). Wiem, że tanio nie było, ale siostra jest zadowolona z efektów.
  • Odpowiedz
  • 0
@jzs44: właśnie jak dla mnie te wizyty co miesiąc półtorej to pikuś. Bo jednak wygospodarować dwie stówki raz na miesiąc to ez ale nazbierać te 6k-10k na już to było wyzwanie stąd właśnie ten zajobany kredyt bo inaczej bym zbierał, zbierał i bym pewnie nie dozbierał xd
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst kurcze, ja w Zabrzu 8 lat temu płaciłam coś koło 2 tyś za łuk. Plus tak jak piszą później wizyty, no a przed między innymi usunięcie ósemek. Jak chcesz namiary na świetną Panią Doktor to napisz na priv, zawsze możesz się zorientować jak to u niej teraz wygląda. A, i jak robisz w KLINICE to wiadomo że ceny od razu są w cholerę wyższe niż w prywatnym gabinecie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Anty_Chryst: Imho teraz bardziej ciekawsze rozwiązanie to te przezroczyste nakładki. Jak kupisz najwyższy pakiet to nie będziesz miał żadnych dodatkowych kosztów przez X lat. A i tak dobierają Ci pakiet do Twojego zgryzu. Kolega tak trójkę dzieci ogarnął, znajoma siebie i wszyscy są zadowoleni.
  • Odpowiedz