Aktywne Wpisy

qlimax3 +280

#kanalzero
Co by nie mówić Duda zjada na śniadanie każdego kandydata w wyborach 2025. Gdyby mógł to mialby trzecia kadencję.
Co by nie mówić Duda zjada na śniadanie każdego kandydata w wyborach 2025. Gdyby mógł to mialby trzecia kadencję.

Usiadłem sobie spokojnie ostatnio i przeanalizowałem zachowanie wszystkich kobiet, które spotkałem na swojej drodze w życiu, nie tylko tych, z którymi byłem związany, ale też kobiet z rodziny, znajomych, miejsc pracy, te na które trafiałem w urzędach, oficjalnych sytuacjach.
Praktycznie prawie zawsze kobiety od święta facet generował jakieś problemy, narzekania i sytuacje, w których nie ma spokoju.
Jak byłem w związkach to mnie tam zawsze było dobrze, ale jak było dobrze to zawsze kobieta była strona, która zaczynała w końcu narzekać, dopytywać, podejrzewać, żądać, zakłócać spokój dopieprzac się.
To samo w pracy, wszelkie zakłócanie spokoju, dokładanie roboty, generowanie biurokracji, utrudnianie i skrajne formalizowania wszystkiego to kobiety robiły. Skupianie się na nieistotnych bzdurach i drążenie tematu, kosztem konkretów i robienie z prostych do rozwiązania problemów takich pogmatwanych.
Mojego dziadka podobno babcia wysłała na tamten świat, goniąc go ciągle do roboty i dopieprzając się do wszystkiego, mojego ojca moja matka non stop dręczy i truje dupę, nie ma spokojnego dnia. Mojego najlepszego kumpla żona non stop tak samo goni do roboty i narzeka, że on za mało z--------a. Chociaż ona jest na macierzyńskim, on jeździ do pracy. On zarabia 10 k, ona 2,5 a obowiązkami dzielą się po połowie.
Dlaczego jak sobie spokojnie siedzisz, jest bloga cisza, święty k---a spokój, kanapa, nogi na stole to zawsze laska wybucha i sprawia, że czar pryska.
Dlaczego jak wpiszesz w internecie "mój facet tylko leży" to masz od razu pełno bulodupnych wywodów kobiet, że facet leży, pije p--o, siedzi, gra w gry itd. Tematy na forach, a w tematach kolejne wpisy i narzekania, a w odwrotna stronę jak wpiszesz "moja kobieta tylko leży" to nic nie wyskoczy?
Bo faceci nie narzekają.
#redpill #blackpill #pieklomezczyzn #mgtow #kobiety #feminizm #rozowepaski #niebieskiepaski #psychologia #przegryw #zwiazki
Jak jedna laska z mojej rodziny miała depresję i przestała robić cokolwiek, leżała w łóżku, nic jej się nie chciało, nie mogła wstać to się wszyscy rozczulali, a ona płakała innym w rękawy.
Ja jako facet mam taki okres deprechy i totalny brak motywacji do niczego to wstaję