Aktywne Wpisy

simpiara +305
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +8
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

@Kanarynka: brzmisz jak większość ex-partnerek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym kobiety może i liczą na
Nie, kobietom nie przeszkadza święty spokój, nie generują ciągle problemów i nie narzekają.
Może warto byłoby się przyjrzeć swojemu zachowaniu, temu, co prowadzi do takich generalizacji.
Sparta była przedszkolem, w porównaniu z Polską.
Kobiety w Polsce pracują *więcej* niż mężczyźni, spędzaja dziennie przeciętnie więcej łącznie na
Faceci są też obciążani zawsze najcięższymi robotami. Spróbuj poodkurzac kilka pokoi, a spróbuj wnieść meble na czwarte piętro, skuć tynk itd. Zobaczymy co jest trudniejsze.
Jak ja prasuję ciuchy, odkurzam, zamiatam to się nawet nie zmeczę, a jak robię jakąś "typowo męską" robotę jak kopanie ziemi, jeżdżenie taczkami, noszenie worków z cementem/ziemia
Wszelkie badania pokazują że kobiety pracują więcej, więcej wykonują bezpłatnej pracy opiekuńczej od mężczyzn. Polecam zapoznać się z tematem.
I tez bym chodziła w-------a jakby na mojej głowie było ogarnięcie życia domu a druga osoba dorosła w domu nie jest partnerem tylko trzeba jej
To przestańcie same generować tą pracę i problemy, to wy generujecie sobie i nam dodatkowe problemy, jak się nic nie dzieje to was roznosi.
Narzekacie, że zarabiacie mniej od facetów, a jakby wam podniesiono place to narzekały byście, że faceci są nieudacznikami, bo zarabiają mniej od