@Ynfluencer: To, że kobiety pragną stabilizacji to mit. One chcą emocji i tego by w ich życiu się ciągle coś działo. Emocje mogą być negatywne lub pozytywne, ale muszą być.
@PoncjuszPijak: Bardzo trafna, przenikliwa analiza. Też z moich obserwacji wynika, że kobiety chyba muszą mieć jakiś mechanizm tępienia braku produktywności, niskiej produktywności u mężczyzn. Tylko, że często tak orzą tymi facetami, że oni dostają zawału, albo się wykańczają.
W dzisiejszym "wyzwolonym" świecie już nie ułożysz sobie kobiety. Jeśli będziesz ją trzymał krótko to szybko psiapsióły, Facebooki, pudelki, reklamy i internetu objaśnią jej, że to już nie średniowiecze i facet nie
Może to nieskromnie zabrzmi, ale ja też do brzydkich nie należę i większość lasek, z którymi byłem same za mną latały, zapraszały na randki lub brały numer od kogoś, a potem ja dostawałem wiadomości od nich czy je kojarze, że chciałyby się umówić itd. Mimo to zawsze było źle.
@Ynfluencer: Po sposobie pisania widzę, że jesteś słaby. ( ͡°͜ʖ͡°)
@MedrzecInternetu: Gdyby jeszcze chodziło tylko o mnie to bym się zastanowił, bo mógłbym nie być obiektywny, ale facetom dookoła też kobiety p------ą życie i widzę, że to samo się zawsze powtarza.
@Ynfluencer: pewnie dlatego, że kobieta w większości zapitala też w domu i jak widzi ze facet siedzi z nigami na stole tk go prosi o pomoc z czyms. Wgle. Przyklad z dzis. Prosze niebieskiego od kilku mies o umycie szafki w ktorej stoi smietnik. W koncu poszlam do niego i mówię ze ma to zrobić w ten weekend (okropna ze mnie baba, dopitala sie, mimo ze jego jedynym obowiazkiem jest
@Ynfluencer bo są zj3bane Dlatego ich unikam. Teraz poszłam na studbaza gdzie stosunek różowych do niebieskich to 1:9 i teraz jest ok. Jasno, prosto, klarownie.
Środek galerii handlowej w Katowicach, psiara zabrała b--ń bez zabezpieczenia na obiadek. Mimo zwracania uwagi o kaganiec ta udawała głuchą. Zwróciłem uwagę ochroniarzowi, ale ten też tym się nie przejął.
@Ynfluencer: To możesz zmienić kobiete, ale to nic nie zmieni.
Komentarz usunięty przez autora
W dzisiejszym "wyzwolonym" świecie już nie ułożysz sobie kobiety. Jeśli będziesz ją trzymał krótko to szybko psiapsióły, Facebooki, pudelki, reklamy i internetu objaśnią jej, że to już nie średniowiecze i facet nie
Komentarz usunięty przez autora
@Ynfluencer: Po sposobie pisania widzę, że jesteś słaby. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@olaf_wolominski: Notoryczne p----------e kiepskimi genami, coś w tym jest XD
Wgle. Przyklad z dzis. Prosze niebieskiego od kilku mies o umycie szafki w ktorej stoi smietnik. W koncu poszlam do niego i mówię ze ma to zrobić w ten weekend (okropna ze mnie baba, dopitala sie, mimo ze jego jedynym obowiazkiem jest
@Kanarynka: złota kobieta. Ja bym poudawał obrażonego a w środku kisnął.
Dlatego ich unikam. Teraz poszłam na studbaza gdzie stosunek różowych do niebieskich to 1:9 i teraz jest ok. Jasno, prosto, klarownie.
Komentarz usunięty przez moderatora