Aktywne Wpisy
skeeto666 +29

fervi +450
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz

Napisałem do nich meila że żądam realizacji zamówienia bo produkt był i jest cały czas dostępny. W odpowiedzi dostałem ¯\_(ツ)_/¯
#perfumy
źródło: comment_1661856346JmHeSQoOsNmrEtEWQxT9yJ.jpg
PobierzZa jakiego debila trzeba miec klienta, zeby wciskac jakies p------y o stluczonym towarze (przy jego nieprzerwanej dostepnosci)...
Przewaznie ludzie w relacjach z innymi zakladaja, ze wszyscy mysla tak jak oni, co w niezbyt dobrym swietle stawia poziom intelektualny osoby, ktora wydumala tamto usprawiedliwienie...
@sunny-d
źródło: comment_1661866694yneGVYggxVJXOYf5D7eDul.jpg
Pobierzźródło: comment_1661871004kqUIud5q2Bs8nv9rjjkn2h.jpg
Pobierz@dwarfguard: