Aktywne Wpisy
Ariel1990lbn +859
Pan sędzia dr Maciej Mitera skazał mordercę drogowego Żaka na 20 lat więzienia, argumentując to m.in.:
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
źródło: xcontain-1000-1000-max-sedzia.jpg.pagespeed.ic.E7Eeph_yd7
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#rower
źródło: comment_1661758986YUYe9uNvQYvMEvORDYhCoT.jpg
Pobierzźródło: comment_1661759042tloring0uxMG9CErOHl4An.jpg
Pobierz@vaio: Nie, składak :)
@Muhino: Pewnie
źródło: comment_16617608814GVzu8AtNb5dqWrt4cThDL.jpg
PobierzŁadny, biały, krzyczący "ukradnij mnie". Wiem bo moje pierwsze ostre było tak samo białe i widoczne na ulicy :D
@zmasowanyatak: Singiel 46/16. Na ostrym nie jeździłem nigdy, ale od miesiąca oglądam filmiki na youtube :) Może za jakiś czas zmienię
Na razie go z oka nie spuszczam :)
Ale faktycznie ładny.
@efek: Eeee, zawsze były, taka hipstriada. Właśnie mnie koleżanka podpytuje co kupić bo ma taką Polkę singla na wąskich gumach i okazało się że rower ładny, można pojechać z koleżankami na kawę a poza tym to niepraktyczny.
@Kuklak: Rower bardzo ładny, kilometrów! No i jeździj na nim więcej czasu niż będziesz spędzał na jego myciu ( ͡° ͜ʖ ͡
Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłem na kawie na Pl. Zbawiciela z innymi hipsterami.
@Muhino tylko nie zmieniaj przerzutek ( ͡º ͜ʖ͡º)