Wpis z mikrobloga

@kerri: Ja się właśnie strasznie dziwiłem, że nie przerwał. Jednym czasem, to Takefun już się słaniał, plecami obracał do Zabielskiego... Ale wiesz, znowu by było gadanie, że mu walkę przerwali, a on by jeszcze dał rade. Tak to dostał po ryju i mam nadzieje, ze to ostatni jego raz w fame, jak i tego drugiego szczura.
  • Odpowiedz
Jak po fakcie jak gość to tłumaczył od razu na f2f. Może nie usłyszałeś bo muranscy zaczęli drzeć mordy powtarzając to ciagle i pytając o cień dowodu
  • Odpowiedz
@TrzyRazyCztery: Mógł obrazić murańskiego na 1000 różnych sposobów, ale wybiera taki, najbardziej obrzydliwy?
@Litu: Bardzo dobrze. Pan Jacek przygotowuje się do objęcia fotelu prezydenta, a Mateusz pojedzie na zasłużony wypoczynek xD A co?
  • Odpowiedz
@TrzyRazyCztery: I tak mu słabo pojechali. A pozatym zebrał to co sam zasiał, wszak on na swoich transmisjach nie czepiał się głównie rodzin? Nie ruchał matek, sióstr? A muran tez obrażał, ale nigdy by nie powiedział o kimś takimi słowami.
  • Odpowiedz
@Synsynasmoka: Ale co Ty mi tłumaczysz, nitro zbiera słusznie i nikt tego nie neguje. Nie masz jednak skali według której jesteś w stanie jednoznacznie stwierdzić ze jeden przytyk był mocniejszy lub słabszy niż inny. Biorąc pod uwagę rzucanie niczym nie podpartych oskarżeń na podstawie łączenia ze sobą jakis glupich faktów to muranscy robili dokładnie to samo co ten dziennikarz. Różnica jest taka, ze on to robił żeby im coś udowodnić
  • Odpowiedz
@Synsynasmoka: Logiczne to jest prawo podwójnego przeczenia w logice formalnej. To co Ty mówisz to jest Twoje widzimisię.
Mógłbym tu napisac, ze ja wolałbym żeby mnie ktoś pwordem nazwał niż mieszał w publiczne dramy moje dziecko i to jest idealny kontrprzykład na wymyślona przez Ciebie teorie ale nawet nie zrozumiesz co to znaczy
  • Odpowiedz