Aktywne Wpisy

ONVIF +254
Ogólnie przykra sprawa, ze w Polsce poupadała idea prostych barów. Chodzę po Berlinie, mam ochotę napić się piwa, odwiedzam knajpę, zamawiam jasne z kija i frytki, płacę za to kilka euro, gdzieś z tyłu goście grają w rzutki, leci jakaś neutralna muzyka, ktoś dusi peta, ktoś właśnie rozstaje się z laską przez telefon, nie odczuwam tego nijak, idę dalej. A w Polsce jak jest pub czy bar to już musi być ta

szynszyla2018 +234
Tutaj różowa która prowadziła hejterskim profil twierdzi że to takie tam heheszki i ogólnie to one były spoko a on je gnębił. A bagiety powiedziały żeby olać więc luz ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ #mlawa #kryminalne
źródło: temp_file3393652859739956546
Pobierz

Umiem pisać landingi w html+sass+js, potrafię napisać też stronę w react z podstronami (react-router), stworzę także todolist czy apke pogodową korzystając z API.
Co dalej, żeby zdobyć piewszą pracę?
@xmadesio: Rozsyłaj CV. Na rozmowach się dowiesz, czego Ci jeszcze brakuje. Na pewno poszedłbym w jakiś state management (Redux), może jakieś biblioteki często używane z Reactem (styled-components, react-query, react-hook-form), do tego pouczył się trochę o optymalizacji stron/kodu i kwestiach dostępnościowych.
pokaz fragment swojego kodu to zobaczymy czy sie nadajesz
Jeszczę chcę napisać klon netflixa z logowaniem etc ale nie wiem czy backend mnie nie przerośnie.
@maur: To jest taki "bardziej rozbudowny landing", żeby pokazać, że coś tam rozumiem reacta.
- react-router
- podstawowe hooki
- komponenty
- stosowanie bibliotek (np. swiper)