Aktywne Wpisy

brzusio +190

SaintWykopek +33
Mam 27 lat i po raz drugi podchodzę do nauki jazdy. Nie należę do osób, które dobrze radzą sobie ze stresem, ale tym razem muszę zrobić to prawko. W skrócie – dziadkowie są już starsi i czasami trzeba ich gdzieś zawieźć.
Macie jakieś porady dla początkującego? Stresuję się niemiłosiernie i czasem mam wrażenie, że za kierownicą nie ogarniam najprostszych rzeczy.
#prawojazdy #polskiedrogi
Macie jakieś porady dla początkującego? Stresuję się niemiłosiernie i czasem mam wrażenie, że za kierownicą nie ogarniam najprostszych rzeczy.
#prawojazdy #polskiedrogi
źródło: IMG_6095
Pobierz

PS Widzisz @Barte_q - będzie kto pracował na tych 3 twoich dzieci - wystarczy, że te matki wezmą beciaka ala Shagal i nawet alimentów nie będziesz musiał płacić.
PS Kobieta wybiera sobie samca, ma więcej przywilejów,
PS Jak typowy normik nie potrafi zaakceptować więc będzie inwestować emocjonalnie zamiast je
PS Mam nadzieję, że kiedyś się zapytałeś samego siebie po co i dlaczego to robisz? A nie jest to twój pierwszy raz tutaj na wykopie
PS Nie powiem - sprytnie - nie wpadłbym, że można tak rozwiązać problem z alimentami - z podatków. Może dlatego, że jestem polakiem - upośledzony ( ͡