Wpis z mikrobloga

• 25
@Shagal: Będąc społecznie s---------ą, a mając wygląd, dostajesz więcej pozytywnych sygnałów niż ktoś bez tego wyglądu. Więc to jest cope do kwadratu. Wygląd > Wszystko.
  • Odpowiedz
@Shagal: Posłuchaj może @Barte_q - jemu wygląd dało trójkę dzieci z trzema różnymi matkami - gdyby nie miał wyglądu to raczej tego nie osiągnąłby samą kompensacją poprzez wysiłkiem i pracą na siłce, szczególnie, że skryty chłop ponoć jest w realu.

PS Widzisz @Barte_q - będzie kto pracował na tych 3 twoich dzieci - wystarczy, że te matki wezmą beciaka ala Shagal i nawet alimentów nie będziesz musiał płacić.
  • Odpowiedz
@Quashtan @_Alessandro_: Można świetnie wyglądać, ale jeśli ma się braki na innych polach, to niewiele to daje. Nigdy nie spotkaliście kogoś, kto nie wyglądał, ale miał charyzmę? Kobieta, która może nie była najpiękniejsza, ale przez charakter miała "to coś"? No to z nami jest tak samo.
  • Odpowiedz
@Shagal: Kobieta i trudność - dobre sobie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Charyzma bierze się z efektu halo i jego wpływu na dalsze trwanie oraz kształtowanie charaktery jednostki od czasu narodzin ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

PS Kobieta wybiera sobie samca, ma więcej przywilejów,
  • Odpowiedz
@Quashtan: Nic nie napisałem o trudności. Zdaję sobie sprawę, że mają łatwiej (to nasza wina), ale będę się upierał, że charakterem można nadrobić braki.
  • Odpowiedz
@Shagal: to upieraj się - dzieci barteq czekają na takiego frajera, co chce wykorzystać zasadę wzajemności nie widząc, że druga strona też jest racjonalna i sobie to podepnie pod twój altruizm, ew. korzyść grupową ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

PS Jak typowy normik nie potrafi zaakceptować więc będzie inwestować emocjonalnie zamiast je
  • Odpowiedz
@Shagal: pracować na dzieci? to chyba w Polsce, zyje od lat w Niemczech, miasto za mnie płaci. To nie znaczy ze ja nic nie płace, mają wszystko czego potrzebują.
  • Odpowiedz
@Shagal: chyba po coś tyle robisz, nie? Tyle kompensacji - no chyba nie, aby tylko pachnieć i być oglądanym?

PS Mam nadzieję, że kiedyś się zapytałeś samego siebie po co i dlaczego to robisz? A nie jest to twój pierwszy raz tutaj na wykopie
  • Odpowiedz
@Barte_q: w sumie wszyscy są beciaki bo to idzie w podatkach, oprócz tych, którzy ruchali i zapładniają tam w Niemczech ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

PS Nie powiem - sprytnie - nie wpadłbym, że można tak rozwiązać problem z alimentami - z podatków. Może dlatego, że jestem polakiem - upośledzony ( ͡
  • Odpowiedz