Aktywne Wpisy
synadama +2
źródło: temp_file933396740484165245
Pobierz
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-

No k---a troche racja w tym tłicie, tylko #mimblewimble! na przykład epic.tech ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#bitcoin #kryptowaluty
źródło: comment_1661349004Lo4rbPcTnXIFpF3IEKYE6u.jpg
Pobierzno i po co pisać takie bzdury, nawet sam w to nie wierzysz
Czemu mam nie wierzyć? Ethereum opiera się na silnym liderstwie.
Nie mam misji przekonywania nikogo do niczego, rozumiem Twoje stanowisko i zdaje sobie sprawę, że jest głosem rozsądnej większości. Mnie się udało więc sobie skromnie rozwijam dalej swoją pasję, plus taki że jestem praktycznie no-coinerem więc mogę trzymać zdrowy dystans.
wystarczy obejrzeć jeden call devów są na youtubie... ciężko im dojść do zgody
to nie bitcoin gdzie masz jedną ustaloną linię partii i wyrzucili dosłownie wszystkich którzy nie zgadzali się z maxwellem przy okazji konfliktu o rozmiar bloku
po latach doskonale widać kto miał rację, opłaty spadły katastrofalnie i nawet usdt opuścił btc (a kiedyś to było kilkadziesiąt transakcji!)
@megaloxantha: I niewiele to zmienia, bo potem ktoś napisze znowu, że Vitalik kaput i wszyscy zaczną sprzedawać ETH
Napisz, że Satoshi dead i nikogo to nie interesuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Epic ma inną politykę monterna i multi algo pow, różne bajki.
Co do toksyczności to każdy ma swoją wersję, mój 'atak' jest uzasadniony z mojej perspektywy, trzymam kontakt z developerami na keybase i wiadomo że tam jest relatywna kulturka, ale juz na telegramie nikogo nie dziwi
Komentarz usunięty przez moderatora