Wpis z mikrobloga

@maggotbrain15: Hehe, ale ja dokładnie tak zarabiam: przedstawiam swoje pomysły i ludzie fundują ¯\_(ツ)_/¯. Ostatni przykład blacktyg3r.com/funding.

Nie mam misji przekonywania nikogo do niczego, rozumiem Twoje stanowisko i zdaje sobie sprawę, że jest głosem rozsądnej większości. Mnie się udało więc sobie skromnie rozwijam dalej swoją pasję, plus taki że jestem praktycznie no-coinerem więc mogę trzymać zdrowy dystans.
  • Odpowiedz
@fervi: tak nawet modyfikowałem geth

Ethereum opiera się na silnym liderstwie.

wystarczy obejrzeć jeden call devów są na youtubie... ciężko im dojść do zgody
to nie bitcoin gdzie masz jedną ustaloną linię partii i wyrzucili dosłownie wszystkich którzy nie zgadzali się z maxwellem przy okazji konfliktu o rozmiar bloku
po latach doskonale widać kto miał rację, opłaty spadły katastrofalnie i nawet usdt opuścił btc (a kiedyś to było kilkadziesiąt transakcji!)
  • Odpowiedz
wystarczy obejrzeć jeden call devów są na youtubie... ciężko im dojść do zgody

@megaloxantha: I niewiele to zmienia, bo potem ktoś napisze znowu, że Vitalik kaput i wszyscy zaczną sprzedawać ETH

Napisz, że Satoshi dead i nikogo to nie interesuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@E2CE37C9C2FD4E: żadnej konkurencji, grin to pierwsza minimalistyczny implementacja mimblewimble i inni korzystają z tego kodu tak jak to dzieje się od dekad w open-source.

Epic ma inną politykę monterna i multi algo pow, różne bajki.

Co do toksyczności to każdy ma swoją wersję, mój 'atak' jest uzasadniony z mojej perspektywy, trzymam kontakt z developerami na keybase i wiadomo że tam jest relatywna kulturka, ale juz na telegramie nikogo nie dziwi
  • Odpowiedz