Aktywne Wpisy
synadama +2
źródło: temp_file933396740484165245
Pobierz
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-

No k---a troche racja w tym tłicie, tylko #mimblewimble! na przykład epic.tech ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#bitcoin #kryptowaluty
źródło: comment_1661349004Lo4rbPcTnXIFpF3IEKYE6u.jpg
PobierzTylko w PoS stakować mogą normalni ludzie na całym świecie. W PoW kontrolę mają ogromne firmy które np. kupują całą elektrownię aby kopać.
https://futurism.com/bitcoin-mining-company-buys-entire-coal-power-plant
Ja mogę sobie stakować anonimowo mając np. serwer w domu w Dubaju i mieć amerykańskie sankcje w dupie. Wypłaty i
@megaloxantha: I co, nie powiedzą Vitalikowi - albo cenzura, albo deportacja do ruskich? :D
@blacktyg3r: Znowu to wróciło? Zaraz nie wytrzymię
A do tego Vitalik nie ma przecież możliwości powiedzieć że ma być cenzura albo nie, może tylko przekonywać
@megaloxantha: Może