Aktywne Wpisy
jestemtakizmeczony +741
Codziennie w Polsce 13 osób nie chce już dłużej żyć. 11 z nich to mężczyźni. Od północy wylogowało się już sześcioro. Do końca dnia będzie ich drugie tyle.
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
źródło: image
Pobierz
Mododzyglizda +181
Zrobiłem sobie lampę z felgi od Ducati i stwierdziłem, że się pochwalę efektami (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

No k---a troche racja w tym tłicie, tylko #mimblewimble! na przykład epic.tech ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#bitcoin #kryptowaluty
źródło: comment_1661349004Lo4rbPcTnXIFpF3IEKYE6u.jpg
PobierzTylko w PoS stakować mogą normalni ludzie na całym świecie. W PoW kontrolę mają ogromne firmy które np. kupują całą elektrownię aby kopać.
https://futurism.com/bitcoin-mining-company-buys-entire-coal-power-plant
Ja mogę sobie stakować anonimowo mając np. serwer w domu w Dubaju i mieć amerykańskie sankcje w dupie. Wypłaty i
@megaloxantha: I co, nie powiedzą Vitalikowi - albo cenzura, albo deportacja do ruskich? :D
@blacktyg3r: Znowu to wróciło? Zaraz nie wytrzymię
A do tego Vitalik nie ma przecież możliwości powiedzieć że ma być cenzura albo nie, może tylko przekonywać
@megaloxantha: Może