Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +829
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +52
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

źródło: comment_1661265918dMVyn8X3xAAb41QHDeswlP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@read-only: zaplacila 100 za zakupy, i otrzymała 30 spowrotem
-zabrała 100
-oddała 100
-zabrała 70
Komentarz usunięty przez autora
@read-only: 100, bo ukradła 100.
To że przyszła i coś kupila nie ma żadnego wpływu.
Co jakby po prostu użyła innego banknotu? To nagle sklep zarabia? A jak używa tego co ukradła to sklep
@read-only: Nie ma to żadnego znaczenia za jakie pieniądze to kupiła. Sklep dostał 100zł z powrotem i wydał towar warty 70zł + 30zł reszty, to samo by zrobił z każdym innym banknotem 100zł nieważne czy kradzionym czy nie