Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 33
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wtf? Przecież na to jest paragraf, a sam ekshibicjonizm jest sklasyfikowany jako zaburzenie

@Shatter: ekshibicjonizm to nagłe pokazywanie obcej osobie genitaliów i szok oraz dezorientacja podnieca taką osobę.

Tu sobie jedzie po prostu gola baba na rowerze i nie sądzę żeby ją to podniecało, zwłaszcza przy dzisiejszych temperaturach.
  • Odpowiedz
ekshibicjonizm to nagłe pokazywanie obcej osobie genitaliów i szok oraz dezorientacja podnieca taką osobę.

Tu sobie jedzie po prostu gola baba na rowerze i nie sądzę żeby ją to podniecało, zwłaszcza przy dzisiejszych temperaturach.

@ShineLow: Zacne fikołki, mości panie.

Znaczy mogę sobie chodzić na golasa po placu zabaw na oczach dzieci, w końcu ich to w ogóle nie podnieca, ale nie mogę chodzić w płaszczu i nagle pokazywać dzieciakom siusiaka,
  • Odpowiedz
  • 2
@Shatter: Może to tylko naturyzm a nie ekshibicjonizm?
A co do zaburzeń to tylko kwestia klasyfikacji, kiedyś chęć zmiany płci też była zaburzeniem, ale to tylko kwestia umowna jak widać. W przyszłości to wstyd przed nagością będzie zaburzeniem, a naturyzm będzie elementem krajobrazu.
  • Odpowiedz
  • 1
@Shatter: nagość jest naturalna. Dopóki nie napastuje innych to niech sobie jeździ, biega i tańczy nago, czemu nie.

I tak, mam świadomość, że na takich plażach nudystów większość to emeryci/i/lub/faceci, ale jestem za wolnością osobistą dla każdego.
  • Odpowiedz