Aktywne Wpisy
WielkiNos +489
Chciałabym kiedyś zobaczyć jak taka juleczka odwala coś podobnego przed modlącymi się muzułmanami, ale nie zobaczę, bo bezrigczowe juleczki są odważne tylko przed cywilizowanymi i kulturalnymi polakami. Gdyby ją islamiści skopali po mordzie to by się nauczyła, że czyichś uczuć religijnych się w ten sposób nie obraża.
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
Panitsch +554
Już po dziewiętnastej, a córki na studiach nie myślą o tatusiu i nadal nie zadzwoniły do ojca starego, ale sprawiedliwego spytać chociaż czy jeszcze dyszę. Niestety matka je tego nauczyła, stary ma tylko tyrać na zachcianki i najlepiej żeby nie pokazywał się w domu, bo tylko przeszkadza. Musiałem wyjść na spacer i oczyścić umysł. Dajcie ze dwa plusy dla otuchy. Jakby ktoś pytał to na słuchawkach nowy drejk #yeezymafia #feels #zalesie #
Pytanie do różowych (albo niebieskich jak mają pomysły) - w jaki sposób mężczyźni mogą stać się ogólnie atrakcyjniejsi?
U kobiet to banalnie proste. Biorąc pod uwagę że próg akceptacji wyglądu jest wysoki (akceptują niemal wszystko byle żywe) to jednak sporo pkt dodaje: makijaż, włosy, jakiś seksowny strój, pokazanie kawałka ciała, kolorowe włoski, posiadanie zainteresowań, brak kija w dupie, szczupła sylwetka. Generalnie rzeczy, które można uzyskać małym nakładem czasu lub tanim kosztem. Z kobiety 2/10 spokojnie można zrobić 6/10. Jeżeli chodzi na siłownie, trzyma dietę, ubiera się kobieco, ma gładką twarz i jeszcze dobrze zarabia to dla wielu to już poziom nieosiągalny i spokojnie dają 8-9/10.
Jak w przypadku mężczyzn 5/10? Zaczynając od podstaw podstaw, moje pomysły to: regularna higiena, fryzjer/barber, wymiana garderoby, może jakieś #perfumy, #silownia, nie wiem? posiadanie jakiś zainteresowań żeby nie być nudnym i mieć o czym gadać? proste zęby? Kosmetyki do twarzy? Zarost? Zegarek? Nie mam pomysłu..
#modameska #wychodzimyzprzegrywu #przegryw #blackpill #kosmetyki #zdrowie #uroda #rozowepaski #tinder #buty #streetwear #fryzjer #wlosy #rozwojosobisty
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62fcb848bdf61f8c98ed9dd7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Mną zawsze były zainteresowane dziesiątki lasek, same podbijały. Mam 188cm i twarz podobno 7/10. Wiesz jaki był rezultat? Te same laski uciekały po 5 minutach. Brzydsi, niźsi kumple wchodzili w związki, a ja mimo bycia "lepszym" z wyglądu
Mirku, bardzo mądre komentarze, które zatrzymam w sobie, aby mieć motywację do dalszego postępowania w duchu tych słów.
Mało tego - powstaje efekt zamkniętego koła, bo taki gość:
1. będzie miał przekonanie "loszki to c00rvy"
2. spotyka wiele lasek - normalne odrzuca, bo nie pasują do schematu. Akceptuje toksyczne pasujące do bajek redpillowych
3. Zauważa toksyczność wybranych przez siebie lasek -
Komentarz usunięty przez autora
Rozwijać się trzeba dla siebie,zaakceptować trzeba siebie - dopiero wtedy GDY SAMI ZECHCECIE SIEBIE TAKIMI JAKIMI JESTEŚCIE jakaś laska się może,być może na was
@GwiezdnaSurykatka :
A daj spokój z tym waszym gejowsko-transowskim "blackpillem". #blackpill to gówno stworzone przez tych którzy z użalania się nad sobą zrobili sobie ideologię i mechanizm obronny pt: nic nie można zrobić,więc najlepiej nic nie robić i wykorzystywane przez szemranych typów którzy wami i waszą #depresja i #przegryw manipulują na waszą szkodę.
Blackpill to równia pochyła
A ty załóż sobie konto zamiast pisać wysrywy z anonima 35 letni autystyku mieszkającym na wsi ( ͡° ͜ʖ ͡°) aż tak bardzo musisz zgrywać wygrywa na wykopie, zeby usmierzyć ból pzegranego życia? przegryw w wyparciu najgorsze co może istnieć
---
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua