Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +14
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
PodniebnyMurzyn +297
Szanowna Pani Jej Ekscelencja Ania Gotuje, to jest dla mnie fenomen nie tylko w skali kulinarnej (każdy przepis bardzo smaczny, postarany i wytłumaczony jak krowie na rowie), ale i ludzkiej. Przepis wstawiony 6 lat temu, a Szanowna Pani Jej Ekscelencja Ania Gotuje wciąż jest w stanie odpowiadać pod praktycznie każdym komentarzem, i nie jakimiś półsłówkami, ale normalnie jak Panbu przykazał. Nie olewa swoich fanów tak jak 99% twórców w internecie, tylko każdemu
Komentarz usunięty przez moderatora
@niezdiagnozowany: Tak. Ruska maszyna wojenna ma mniej kasy z surowców.
A ruskie ścierwa mają tak nasrane we łbie, że nie zdziwiłbym się, jakby zaczęli grozić atomem w miarę dalszych problemów militarno-gospodarczych.
Wyobrażacie sobie zimę u przeciętnego szura, onucy lub konfederaty kiedy spełniły się mokre sny fiutina.
Wszyscy w waciakach, bez butôw bo przecież trzeba było kurtki oddać buriatom ubrania jak front przechodził przez PL, zresztą moda taka.
Dzieci coś pomrukują że zimno. Na to kamrat się unosi MAMY STAN WOJNY. SKAD WIESZ ZE JUTRO W WIGILIE NIE BEDZIE tu zgniłego zachodu, chcesz do końca swych dni tyrać na hamerykańskiego żyda.
@niezdiagnozowany: widać
@niezdiagnozowany: Ty za to jesteś ekspertem kompletnie od niczego. Pozdrawiam. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@niezdiagnozowany: Nie. To ty zasugerowałeś to. Dokładnie takich słów użyłeś parę postów wcześniej.
Komentarz usunięty przez moderatora
@panzerfucker: no toć mówię, w wigilię może być 20 stopni. Nikt tego nie wie. Zreszta kto normalny grzeje w domu zima.