Wpis z mikrobloga

Mirki, wiem, że #bootcamp, zwłaszcza #python to na tagu dość delikatny temat, ale chciałbym w pracy żeby iść wyżej trzeba trochę ogarniać, więc postanowiłem się na jakiś się zapisać. Który możecie polecić, aby wiedzy praktycznej na zajęciach nałapać, a potem samemu się wciągnąć. Bo zacząć bez tego to mi ciężko, z książek czy z hinduskich poradników. A jakbym już pieniądze wydał, godziny spędził to poszłoby łatwiej. Praktykowałem kiedyś c++ ale w mojej branży na początek nawet python się nada, aby się rozwijać. Więc spokojnie, nie będę dla Was konkurencją ( ͡~ ͜ʖ ͡°) coś słyszałem o sdacademy, ale może jakiś miras podpowie czy warto tam akurat, czy nie
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hahehihujaja: A co robisz teraz, że chcesz "iść wyżej"? Jeżeli aktualnie pracujesz w IT, to już lepiej chyba wybrać jakieś podstawowe tygodniowe szkolenie, np. z Alktomu, a reszte samemu doczytać. No i podłapać stanowisko w pracy do przyuczenia, podpatrzeć kod...
  • Odpowiedz
@Hahehihujaja: P-----l bootcampy, to straszliwe bagno. Sam się złapałem na ten scam.

Tutaj masz nie dość, że za darmo, to jeszcze lepiej wytłumaczone, a na dodatek nie musisz dostosowywać się do tempa grupy, w której są osoby, które mają problem z pisaniem na klawiaturze i najbardziej podstawową obsługą komputera.
JamKarzeu2 - @Hahehihujaja: P-----l bootcampy, to straszliwe bagno. Sam się złapałem ...
  • Odpowiedz