Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.

Szukam jakiegoś softu albo coś webowego co miało by możliwość importu i eksportu danych do newslettera.
Np. Wgrywam bazę dnia 12.08.2022 z imię nazwisko adres kod pocztowy email i telefon
Potem dogrywam np. same numery i program sprawdza czy nie ma już takich numerów tel. Jeśli są to nie wgrywa ich ponownie tylko omija a te co są dodaje jako sam numer telefonu.
Wgrywam adresy email to samo co z telefonami omija te co są jak nie ma dodaje sam email.
I teraz najważniejsze ktoś wypisuje się z newslettera mailowego lub telefonicznego. Wgrywam listę ludzi co się wypisali email lub telefon lub email i telefon. Program dodaje ich na czarną listę i nie będzie możliwość ich dodania ponownie ani nie będą widoczni gdy będę chciał wyeksportować listę emaili lub telefonów.
Komentarz usunięty przez autora
@Jurix: przeczytaj jeszcze raz założenia :P Nie ma nic napisane o wysyłce newsletterowej :P Może to ma być jedynie bramka do obsługi bazy przekazywanej np. do Freshmail.
@airflame:
Ogólnie powinno być nieco więcej szczegółów typu:
- "wgrywam bazę" - w jakiej formie? CSV, XML, przez wystawione API? Wpływa to na długość projektu.
- jak ma wyglądać eksport
@Jurix: Nie chodzi o wysyłanie maila. Chodzi o zarządzanie bazą subskrybentów ten program / skrypt ma za zadaniu tylko eksport i import nic więcej.
1. Wgrywanie listy userów z tel lub emailem lub tym i tym.
2. W czasie wgrywania sprawdzanie czy już taki ktoś jest pod tym tel lub mailem. Jak jest to nie wgrywa go.
3. Wgrywanie listy userów co się wypisali z dostawania sms czy
@MrDracek: tak, ale logowanie (kto ma mieć dostęp, jedna czy obsługa kont admina?), przez jakimiś znakami specjalnymi i wykrzaczeniem bazy/strony, itd. To wszystko też zabezpieczenia. A może to ma stać na intranecie i walić logowanie? Przykładowo obsługa logowania to będzie +1-2h pracy i to też ma swoje odzwierciedlenie w cenie.
Jaka cena by była za zrobienie czegoś takiego? Pisał byś od podstaw czy posiłkował się jakimiś gotowymi CMS'ami ?
Komentarz usunięty przez autora