Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +144
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Al-3_x +33
Koleś z pewnością udowodnił, że Polacy to jakoś specjalnie wyrafinowanych gustów jedzeniowych nie mają. Wystarczy nagrywać content o jedzeniu kebabów, czasami jeszcze zapiekanek albo próbowaniu różnych odmian pizzy plus ocena schabowych i Polak jest zadowolony. Mam jednak wrażenie, że wcześniej treść którą tworzył była bardziej różnorodna. Było odwiedzanie restauracji różnych celebrytów, testowanie jagodzianek, testowanie jedzenia posłów i premiera. Teraz tego prawie nie ma.
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
źródło: ygygyg
Pobierz

Jaka może być przyczyna że jak jadę na nartach 170 atomic sl 9, ja 185cm to często końce nart z przodu uderzają o siebie albo zachodzą na siebie. Nie tylko podczas jazdy prosto ale też czasem podczas skrętu. To problem z techniką czy chodzi może o buty, lub długość nart?
Podczas zakrętu narty nie mają prawa się dotknąć, nie trzymasz krawędzi
@mtgosciu: oczywiście że z techniką, szczególnie że stosunek długości nart do wzrostu świadczy o tym, że jesteś mocno początkujący.
@Fasolek: chyba właśnie wolałbym jechać wolniej i bardziej panować nad nartami szczególnie gdy na stoku jest duży ruch i powstało wiele mułd.
Ogólnie jeżdżę od lat i jestem samoukiem. Potrafię zjechać z czerwonych i czarnych tras ale chciałbym mieć większą kontrolę nad nartą podczas zjazdu.
Komentarz usunięty przez autora
@mtgosciu: Generalnie na Twój wzrost 160 przy technice w japońskim stylu "jako-tako" powinny być optymalnym wyborem pod SL. Zalecałbym więc krótsze narty różne ćwiczenia z poprawą przenoszenia środka cięzkości na nartę zewnętrzną, przyklad tutaj https://www.youtube.com/watch?v=wGuxPbYX5gQ&ab_channel=miromiro