Wpis z mikrobloga

Za tydzień, w odstępach kilku dni czeka mnie:

1. Korekcja wzroku - 12 tysięcy zlotych
2. Operacja dwuszczękowa - 32 tysiące złotych (wcześniej nosiłem aparat dwa lata - lączne koszty ok. 14 tysięcy złotych).
3. Korekcja czubka nosa - 20 tysięcy złotych
4. Plastyka górnych i dolnych powiek - 20 tysięcy złotych.
5. Przeszczep włosów w Turcji - 15 tysięcy

Łącznie 113 tysięcy. Mógłbym za to mieć samochód albo wkład własny. Pracowałem na to trzy lata za granicą. Mam nadzieję, że będzie warto. Za dwa miesiące dla plusujących zdam szczegółową relację ze wszystkich operacji.

Życzcie mi powodzenia w bycie przez jakimś czasie opuchniętym do granic możliwości na twarzy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wyglad #zdrowie #operacjeplastyczne #redpill #blackpill #zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #feels
  • 206
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@derton778: Wydasz ponad 100k a dalej będziesz mentalnie przegrywem.
Sam wygląd magicznie nie da ci związku.
Pewnie obecnie celujesz znacznie powyżej swoich możliwości i operacja nic tu nie zmieni.
@derton778: co do przeszczepu - polecam najpierw dobrego trychologa. Przeszczepiasz te same włosy na tę samą głowę - powód dla którego wypadały dalej pozostaje. Najpierw trochę popraw skórę głowy, a potem zrób przeszczep
@derton778: Powodzenia! Mega fajnie, ze cos robisz. Nie słuchaj tych spetryciałych durni z wykopa. Szczęście jest najważniejszą wartością i jeżeli to Ci je zapewni to są to najlepiej wydane pieniądze w Twoim życiu. To jest Twój hajs i tylko Ty masz prawo nim zarządzać i robić to, co uważasz na słuszne. Nie słuchaj się nikogo i idz za głosem własnego szczęścia
A nosiles kiedys okulary albo soczewki?

@TomekABC123: Tak, noszę od ok. 15 lat i jedno, i drugie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wzrok zaczął mi się psuć w podstawówce. Gdzieś w gimnazjum zaczęłam nosić okulary i to była trauma, bo szkła były grube, ciężkie, przeszkadzały w uprawianiu sportu, a głupia stara okulistka powiedziała mojej matce, że w takim wieku nie można nosić soczewek, chociaż moje koleżanki nosiły właśnie
@derton778 czyli poświęciłeś jakiś całkiem spory kawał życia i pracy tylko w ramach wiary w tag blackpill na wykopie... W sumie szkoda strzempić ryja, bo z własnej woli wyrzucasz te pieniądze w błoto. Niech ten post będzie jakimś monumentem głupoty dla potomnych.
Generalnie jestem zdania, że to cała masa cech charakteru i charyzma mogą zapewnić to czego oczekujesz, a nie skalpel. Natomiast być może gdy sam poczujesz się lepiej we własnej skórze to te pozytywne cechy będzie Ci łatwiej uwydatnić.

Powodzenia i czekam na foty!