Aktywne Wpisy

SilesianPill +81
Ostatni gasi światło
#nieruchomosci #pracbaza #demografia #ekonomia #polska #polskapowiatowa #ciekawostki
#nieruchomosci #pracbaza #demografia #ekonomia #polska #polskapowiatowa #ciekawostki
źródło: temp_file9211683405029696720
Pobierz
fraciu +673
Czy wy to rozumiecie? Psiarze się oburzają bo
-Chcemy żeby psy były na smyczy a te groźniejsze w kagańcu.
- żeby sprztali za swoimi psami
- żeby w blokach było cicho no bo to przeszkadza.
Uga buga jesteś przgrywem, hehe chłop a psa się boi, psy zabijają mniej ludzi niż auta itp.itp.
-Chcemy żeby psy były na smyczy a te groźniejsze w kagańcu.
- żeby sprztali za swoimi psami
- żeby w blokach było cicho no bo to przeszkadza.
Uga buga jesteś przgrywem, hehe chłop a psa się boi, psy zabijają mniej ludzi niż auta itp.itp.

Czy jest jeszcze dla mnie ratunek? Mam 25 lat i tylko raz byłem w związku. Od 15 do 19 roku życia byłem w zwiazku. Wydaje się dość długo, ale niestety nie wyszlo . Od tamtej pory mój kontakt z kobietami jest dość ogarniczony. Mam 27 lat. Chcialbym w koncu się z kimś zwiazac, ale nawet nie wiem gdzie szukać partnerki swojego zycia. Gdzie szukać partnerki na cale swoje zycie?
#zwiazek #
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62f18780cdd8d55ea64254ee
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
---
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
a niespodzianka właśnie drogie niebieskie, tylko niewiele mężczyzn wygląda lepiej z wiekiem, większość wygląda jak janusze, rysy twarzy robią się mniej atrakcyjne itd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
smutne, ale co zrobisz
tak biologia i ewolucja to incelskie p---------e. Każdy facet który chce poważnego związku z perspektywą na założenie rodziny wybierze młodszą o ile może sobie na taką pozwolić.
samotne kobiety po 30 są do czego innego
poza tym miałeś ok okres dojrzewania bo byłeś w związku wtedy kiedy powinieneś być, a nie np dopiero mając 29 czy więcej lat, pierwszy związek.
I smutna prawda, nic nie ma na całe życie. Znalezienie
A szczerze nigdy się nie spodziewałam że kogoś znajdzie bo jest mega nieśmiały.
Była pierwsza do pomocy nad opieką nad nim gdy mama nie dawała rady się rozdwoic bo musiała również pracować. No i poza tym że studia ukończyła to również prowadzi własne biuro prawnicze
Komentarz usunięty przez autora