Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czy jest jeszcze dla mnie ratunek? Mam 25 lat i tylko raz byłem w związku. Od 15 do 19 roku życia byłem w zwiazku. Wydaje się dość długo, ale niestety nie wyszlo . Od tamtej pory mój kontakt z kobietami jest dość ogarniczony. Mam 27 lat. Chcialbym w koncu się z kimś zwiazac, ale nawet nie wiem gdzie szukać partnerki swojego zycia. Gdzie szukać partnerki na cale swoje zycie?
#zwiazek #

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62f18780cdd8d55ea64254ee
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@little_muffin: kurde gnije niesamowicie jak faceci mówią że jak baba to tylko młoda bo starsza robi się brzydsza.
a niespodzianka właśnie drogie niebieskie, tylko niewiele mężczyzn wygląda lepiej z wiekiem, większość wygląda jak janusze, rysy twarzy robią się mniej atrakcyjne itd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@v1lk: jak idzie to od kogoś kto był w takim związku to w sumie daje to do myślenia. Jestem samotny, ale jedynym powodem dla którego bym chciał być w zwiazku to to, że chciałbym być w końcu docenionym, dowartościowanym, czyli to o czym mówisz. Gdyby nie to to by mi to koło wuja latało
  • Odpowiedz
@NadmiarNiedoboru: jezu co za typowe incelskie p---------e xDD koleżanka @little_muffin dobrze powiedziała, ja też dodam że mam znajomą która ma prawie 30 i nagle wszyscy się za nią oglądają. Wcześniej nikt na nią nie zwracał uwagi. Po prostu miała fobię społeczną i wmawiała sobię że to przez wygląd czy cos. Teraz sie otworzyła i nagle każdy chce się z nią kumplować czy zarywa bo jest po prostu mega cool
  • Odpowiedz
@janabanana: no i co z tego, że jest cool czy ktoś chce ją wyruchać xD
tak biologia i ewolucja to incelskie p---------e. Każdy facet który chce poważnego związku z perspektywą na założenie rodziny wybierze młodszą o ile może sobie na taką pozwolić.
samotne kobiety po 30 są do czego innego
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: śmieszne, że masz dopiero 25 albo 27 lat... i uważasz że już nie ma szansy. Ludzie i po 30tce tworzą związki a do 40 spokojnie jeszcze można kogoś znaleźć. Oczywiście żadnej gwarancji nie ma.

poza tym miałeś ok okres dojrzewania bo byłeś w związku wtedy kiedy powinieneś być, a nie np dopiero mając 29 czy więcej lat, pierwszy związek.

I smutna prawda, nic nie ma na całe życie. Znalezienie
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: mój brat całe życie był sam dopiero w wieku 32 lat znalazł spoko dziewczynę na tinder bo po studiach prawniczych. Nie minęły dwa lata wzięli ślub i oczekują również dziecka ¯\_(ツ)_/¯
A szczerze nigdy się nie spodziewałam że kogoś znajdzie bo jest mega nieśmiały.
  • Odpowiedz
@NadmiarNiedoboru: dlaczego? Akurat co do poznawania osób mam dobre oko no i nie pozwoliła bym żadnej łasce skrzywdzić brata, dziewczyna ma złote serce i wspiera go we wszystkim zwłaszcza w ostatnim czasie jak zmarł nam ojciec.
Była pierwsza do pomocy nad opieką nad nim gdy mama nie dawała rady się rozdwoic bo musiała również pracować. No i poza tym że studia ukończyła to również prowadzi własne biuro prawnicze
  • Odpowiedz