Czy wy to rozumiecie? Psiarze się oburzają bo -Chcemy żeby psy były na smyczy a te groźniejsze w kagańcu. - żeby sprztali za swoimi psami - żeby w blokach było cicho no bo to przeszkadza.
Uga buga jesteś przgrywem, hehe chłop a psa się boi, psy zabijają mniej ludzi niż auta itp.itp.
-Chcemy żeby psy były na smyczy a te groźniejsze w kagańcu.
- żeby sprztali za swoimi psami
- żeby w blokach było cicho no bo to przeszkadza.
@fraciu: chyba w urojeniach psiegrywów xD 90% właścicieli psów prowadzi je na smyczy, sprząta po nich, odpowiednio wychowuje i nie przepada za rasami agresywnymi. W świecie urojeń przegrywów jest odwrotnie, tj 90% właścicieli tego nie robi xD
@lhotse89 czyli wszycy ludzie mają urojenia? I każdy se to wymyślił? XD możliwe że te 10% starczy.
@fraciu: no proszę, a jakoś dziwnym trafem wykopowe trolle ujadają na całą grupę społeczną psiarzy xD To jak to jest w końcu, problemem są agresywne psy i patusy, czy wszyscy?
@lhotse89 wiesz co, ja to widzę tak. Ludzie z psami nie zdają sobie sprawy że są ludzie co nie lubią psów, lub się ich boją. Dla mnie "psiarz" to właśnie taką osoba co uważa że każdy kocha jego pieska. Nieraz zamiast zabrać psa to mi mówią "o polubił pana", ja nie chcę bierz to ode mnie i tyle.
@lhotse89: Myślę, że 6-8 kont pro pieskowych cały czas podjudza antypsiarzy. Jakby psiarze normalnie odpisywali to nie byłoby takiej wojenki na wykopie. Tak jak wyżej napisałem, te konta same sabotują swoją pieskową społeczność. Mogę wymienić te nicki.
@lhotse89 wiesz co, ja to widzę tak. Ludzie z psami nie zdają sobie sprawy że są ludzie co nie lubią psów, lub się ich boją. Dla mnie "psiarz" to właśnie taką osoba co uważa że każdy kocha jego pieska. Nieraz zamiast zabrać psa to mi mówią "o polubił pana", ja nie chcę bierz to ode mnie i tyle.
@fraciu: i widzisz, sam robisz to o czym pisałem: ludzi bez
-Chcemy żeby psy były na smyczy a te groźniejsze w kagańcu.
- żeby sprztali za swoimi psami
- żeby w blokach było cicho no bo to przeszkadza.
Uga buga jesteś przgrywem, hehe chłop a psa się boi, psy zabijają mniej ludzi niż auta itp.itp.
Wtf
#psiarze #psy
źródło: 1000001988
PobierzJeszcze zakaz pseudohodowli i rozszerzenie listy psów agresywnych. No i mandaty za pogryzienia 3x.
@fraciu: chyba w urojeniach psiegrywów xD 90% właścicieli psów prowadzi je na smyczy, sprząta po nich, odpowiednio wychowuje i nie przepada za rasami agresywnymi. W świecie urojeń przegrywów jest odwrotnie, tj 90% właścicieli tego nie robi xD
@fraciu: no proszę, a jakoś dziwnym trafem wykopowe trolle ujadają na całą grupę społeczną psiarzy xD To jak to jest w końcu, problemem są agresywne psy i patusy, czy wszyscy?
Zdecydujcie się xD
@fraciu: i widzisz, sam robisz to o czym pisałem: ludzi bez
Komentarz usunięty przez moderatora