Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +829
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +52
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Mnie na przykład wkurzają pociągi bo mieszkam koło przejazdu.
Nie dość że trąbią to jeszcze przejazd zamykana samochodom a nie ciufciom.
@Sl_w_k_1 nie podałeś żadnego przykładu łamania prawa przez wymienione podmioty
Może się nauczą
źródło: comment_1659785032RY5zqqyj2LqGDT3EE3ySRq.jpg
Pobierz@Leniek pewnie pójdą na pielgrzymkę się za nich pomodlić ¯_(ツ)_/¯
@Obserwator_od_10_lat no ciekawy jestem jak można to zweryfikować, bo skoro ksiądz pozwala iść 10 osobom w szeregu obok siebie to wydaje mi się że takiego szkolenia nie przeszedl
źródło: comment_1659785414yKikrEqEu1HaRD9lugCsFe.jpg
Pobierz@m__b
@paul772 on to niech usunie konto za te ich wszystkie manipulacje kiedy temat się robi niewygodnie gorący.
@buonaparte bo ruch kierowany jest niezgodnie z przepisami prawa
@bizonsky: gdybyś był na szkoleniu w WORD na którym na 99% była osobą z obsługi pielgrzymki to byś tam usłyszał, że idąc ruchliwą drogą (a taka na pewno jest krajowa) kolumna ma zajmować cały pas (byle nie więcej) żeby nie zachęcać do wyprzedzania tym samym pasem - bo
@bizonsky: Zapewne przeszedł kurs na kierowanie ruchem. Też możesz się zapisać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ps. Te osoby szły po linii ciągłej a nawet momentami
wyjaśnienie jak najbardziej racjonalne w tej sytuacji. Problem tylko z tym, że cała sytuacja, w której kolumna pieszych maszeruje po pasie ruchu na drodze krajowej, jest dość absurdalna. Nie da się iść inną trasą? Wiem, że jest to technicznie legalne, ale uciążliwe i niebezpieczne