Aktywne Wpisy
G06DbT +16
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
acomjetu +114
nudze się więc rozmawiam z chatem gpt
Tym razem katolików. Tym razem przy 700 plusach.
Domyślam się, że jak zawsze chodziło o możliwość czepienia się o jedno słowo (XD) więc je usuwam i dodaje wpis jeszcze raz, nieco zmodyfikowany o wyniki poprzedniej dyskusji.
15 minut stałem w korku na drodze krajowej 79 bo katolicy nie mogli nie zajmowac całego pasa ruchu albo iść bardziej poboczem.
Wszyscy zmuszeni są patrzeć i podziwiać jak oni, prawdziwie wierzący ludzie modlą się.
Jakim cudem to jest w ogóle legalne?XD
Otóż okazuje się że nie jest:
Nie widzę tu wojskowych, a kolumna ma co najmniej 8 osób szerokości.
Jak widać, grupom religijnym można w tym kraju wszystko łącznie z zakłócaniem ruchu drogowego na drodze krajowej i skutecznym naklanieniem moderacji serwisów społecznościowych do cenzury.
Nadal nie wiem też jakim sposobem przedstawiciel kleru uprawniony jest do używania "lizaka" do kierowania pojazdami na drodze krajowej, czego nie omieszkał czynić idąc tą drogą.
#bekazkatoli #prawojazdy #religia #bekazpodludzi #kosciol #prawo #wiara #katolicyzm
Można je organizować zgodnie z przepisami. Na pewno gdyby kolumna miała 4 osoby szerokości byłoby łatwiej przejechać obok.
@pieknamarion aha, ok XD
Zrobili 3 kilometrowy objazd przez pola. Przez pola kurła.
Twierdzili że to jest co roku i zostali wezwani przez proboszcza bo ludzie w autach chcieli przejeżdżać i trąbili.
Komentarz usunięty przez autora