Wpis z mikrobloga

@Hangry: 99% p0lek z takim opisem, pruje się po 2 godzinach pierwszej randki. Nawet z gościem mniej atrakcyjnym. Polecam Ukrainki, na 3 spotkane w przeciągu ostatniego pół roku, jedna okazała się chyba tą jedyną xD
  • Odpowiedz
@Hangry: To są wymagania każdej normalnej kobiety ale trafią na fajnego faceta z uzależnieniami i poważnymi wadami i wymagania idą na drugi plan bo wtedy włącza im się jakaś s---------a myśl "naprawię Cie". Przerabialem to z kumpelą ktory facet ruchal ja na boku, szarpał ją i źle traktowal przed innymi a i tak do niego wracała.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hangry: po tym opisie widać od razu że pustak na raz dla chada który ją zeszmaci, nie odezwie się a ona dalej będzie skakać po tym podobnych Chadach(ALE ONA NIE PATRZY NA BICEPS)
  • Odpowiedz
@jarzabek: no to jestes naprawde malo dynamiczny, albo morda 3/10
Z doswiadczenia wiem, ze wzrost >>>>> wszystko. Ludzie z mordami 7+/10 180 cm maja mniejsze powodzenie, niz 185+ z morda 4-5/10
  • Odpowiedz
  • 3
Na wzrost nie masz wpływu.

@Variv: Zawsze mnie rozwala ten argument, jakie to ma znaczenie czy ma się na coś wpływ czy nie? Dałbyś szansę dziewczynie z downem? Nie miała na to wpływu. Albo zwyczajnie brzydkiej, z dużym nosem, męską szczęką, małymi oczkami, przecież nie miała na to wpływu? Związek to nie jest organizacja charytatywna, gdzie decydujesz ile w mankamentach potencjanego partnera jest jego winą i na tej podstawie podejmujesz
  • Odpowiedz
@Hangry: Gniję z p---------a takich julek o inteligencji xDDDDD

Przecież ona da d--y nawet zachlanemu w trzy d--y Sebie byle tylko był wysoki i miał szczękę jak wzornik z fabryki ekierek. Wszystkie te julencje są tak samo głupie i piszą jakieś farmazony w tym swoim opisie, że nie szukają wyłącznie bicepsów, tylko inteligencji (oczywiście one same myślą, że są niezwykle inteligentne) XDDDD

Potem się pojawia jakiś troll profil Tertuliana, a
  • Odpowiedz
@Hangry: jesli w opisie ktory ma sluzyc do opisania siebie ktos nie jest w stanie napisac absolutnie nic ciekawego, tylko wypisuje liste wymagan to znaczy ze to ktos ekstremalnie nudny i toksyczny
  • Odpowiedz