Aktywne Wpisy

Zmorka +97
dawek29 +11
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

źródło: comment_16595037263HpfHb5LL3GOWv44sXkXpK.jpg
PobierzKiedy faceci mówią, że pociągają je inteligentne, miłe czy oczytane kobiety, to znaczy, że uroda nie ma dla nich znaczenia? Oczywiście, że
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakie będę, już jesteś
@Mrbimbek Już bardziej trafne byłoby porównanie gdyby facet napisał, że nie chce niskiej /wysokiej. Na wzrost nie masz wpływu.
dlatego wiele facetów jest debilami bo myślą że wygrają z kobietą (np kłótnie czy dyskusje) stosując logikę
@LifeReboot: Wyżej napisałem, że na 1 samotnego(!) gościa z mustangiem, domem i pieniędzmi jest 10 julek. Po zastanowieniu się, zmieniłbym ten stosunek na 1:100. Każdy chce (co najmniej przelecieć) julkę, ale brakuje facetów z julkowych snów, stąd tyle zdrad, romansów, a w końcu całkiem ładnych kobiet, które imprezy na mieście w końcu zamieniają na butelkę wina i tabliczkę czekolady do oglądania filmu
źródło: comment_16595144151bHTZEL9oeCZngpAo8sEqk.jpg
Pobierz