@ptah-fikcyjny: Kiedy faceci w końcu zrozumieją, że laski mówiąc, ze chcą inteligentnego gościa a nie mięśniaka, mają na myśli inteligentnego kolesia, który przy okazji dobrze wyglada. Więc idąc za Twoim przykładem, to będzie kierownik, który pisze książki po pracy, ale również śmiga na siłkę i ma spoko sylwetkę. Kiedy faceci mówią, że pociągają je inteligentne, miłe czy oczytane kobiety, to znaczy, że uroda nie ma dla nich znaczenia? Oczywiście, że
@Hangry ogólnie to nie ma znaczenia co one tam piszą. Polecam przestać słuchać kobiet bo jedno p------ą drugie robią. Najpierw mówią że nie jesteś w ich typie a wystarczy zacząć odpowiedni temat i nagle już jesteś. Ostatnio typiara robiła rekonesans czy mam dziewczynę bo wleciała z moimi kuplami do mnie na kwadrat i akurat rozmawialiśmy z ziomkiem o finansach i inwestycjach. Typiara mocne 9/10 a ja mam otyłość 2 stopnia i
@pp93 niby tak ale jednak nie. Wystarczy mówić to co chcą usłyszeć i nawet bez sylwetki i oczytania wyrwiesz fajną laske. Wystarczy się wpasować w czyjś gust i wygląd przestaje mieć znaczenie. Faceci bardziej patrzą na wygląd imo
@ptah-fikcyjny: ale ona nie pisze ze nie chce napietego bicepsa. Chce cos doadtkowo poza napietym bicepesem. Czyli biceps + pewnie jeszcze zebys kasiasty byl :P
@Hangry: @ptah-fikcyjny: @inkill: @gzymspiwniczny: @Variv: wykopki się zesrały bo wysoka laska chce wysokiego faceta xD ale gdyby facet miał w opisie że nie chce grubej laski bo sam jest szczupły to wykopki klaskały by uszami xDDddddddddd
@Mrbimbek bredzisz, przeczytaj jeszcze raz lub dwa, ale ze zrozumieniem. Trudno oczekiwać, żeby wysoka laska szukała chlopaka 160, ale z drugiej strony to te wszystkie grube laski jednak znajdują swoich adoratorów.
@Mrbimbek: jakby ktoś nie chciał grubej laski to nie byłoby przyklasku, tylko zgrzyt odbytnic feminoidów że jak on śmie, że prawdziwy mężczyzna zaakceptuje kobietę taką jaka jest ( ͡°͜ʖ͡°)
@Hangry: uwaga - dementuję pogłoski, jakoby wzrost był tak ważny, jak wykopkom się wydaję. Jestem wysoki over 190 cm, do tego z reguły potrafiący bez problemu rozbawić i chwytać za odpowiednie sznurki w rozmowie. Morda fatalna, bo baby face połączony z brakiem zarostu (stary dziad sprzed 1990) i zerową linią żuchwy. Gdyby nie to całe "wnętrze" to bym nie miał żadnego powodzenia, a tak to mam takie, na jakie sobie
@Hangry: @ptah-fikcyjny: @inkill: @gzymspiwniczny: @Variv: wykopki się zesrały bo wysoka laska chce wysokiego faceta xD ale gdyby facet miał w opisie że nie chce grubej laski bo sam jest szczupły to wykopki klaskały by uszami xDDddddddddd
@Mrbimbek Już bardziej trafne byłoby porównanie gdyby facet napisał, że nie chce niskiej /wysokiej. Na wzrost nie masz wpływu.
na dwudziestoletnie dziewczyny jest po prostu taki popyt
@LifeReboot: Wyżej napisałem, że na 1 samotnego(!) gościa z mustangiem, domem i pieniędzmi jest 10 julek. Po zastanowieniu się, zmieniłbym ten stosunek na 1:100. Każdy chce (co najmniej przelecieć) julkę, ale brakuje facetów z julkowych snów, stąd tyle zdrad, romansów, a w końcu całkiem ładnych kobiet, które imprezy na mieście w końcu zamieniają na butelkę wina i tabliczkę czekolady do oglądania filmu
źródło: comment_16595037263HpfHb5LL3GOWv44sXkXpK.jpg
PobierzKiedy faceci mówią, że pociągają je inteligentne, miłe czy oczytane kobiety, to znaczy, że uroda nie ma dla nich znaczenia? Oczywiście, że
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakie będę, już jesteś
@Mrbimbek Już bardziej trafne byłoby porównanie gdyby facet napisał, że nie chce niskiej /wysokiej. Na wzrost nie masz wpływu.
dlatego wiele facetów jest debilami bo myślą że wygrają z kobietą (np kłótnie czy dyskusje) stosując logikę
@LifeReboot: Wyżej napisałem, że na 1 samotnego(!) gościa z mustangiem, domem i pieniędzmi jest 10 julek. Po zastanowieniu się, zmieniłbym ten stosunek na 1:100. Każdy chce (co najmniej przelecieć) julkę, ale brakuje facetów z julkowych snów, stąd tyle zdrad, romansów, a w końcu całkiem ładnych kobiet, które imprezy na mieście w końcu zamieniają na butelkę wina i tabliczkę czekolady do oglądania filmu
źródło: comment_16595144151bHTZEL9oeCZngpAo8sEqk.jpg
Pobierz