Aktywne Wpisy

Dlugi_1111 +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

KenCzi 0
źródło: temp_file2804227416622982872
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file2804227416622982872
PobierzWykop.pl
źródło: comment_1659438614Y29F3UkbrUBCxeYQmL7Yz8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
mi chodzi o opcje dostępne out of the box, żeby sobie ułatwić normalną pracę, a nie siedzieć całe życie w vimie
@MilionoweMultikonto: a po co nam 9001 gówniany system? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w życiu realnym aż zbyt dużo rzeczy robię sam, bo mnie gotowce wkurzają, także z komputerami już się przemęczę i będę naginał to co jest pod siebie - styknie
Poddałem się i od dwóch lat mam słuchawki pod ręką. Za dużo zachodu żeby przywracać do ustawień fabrycznych i zobaczyć czy zadziała.
Prowadzący był bezradny, studenci też, a admini próbowali to naprawić przez dwa miesiące. To była fedora jakieś 5
Camy hejt na windowsa bierze sie ze skali gdyby ludzie uzywali tak powszechnie linuxa jak windowsa to by był bardziej znienawidzony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mowie okej, odpalilem zainstalowalem i spoko. Potem spedzilem tydzien na roznych forach probojac zainstalowac modem (karte muzyczna ogarnalem w dzien dwa).
Koniec koncow w-------m linuxa bo ponoc mialem jakis winmodem czy inna hujnie co nie dziala pod powaznymi systemami operacyjnymi (kosztowal wtedy 200 zloty a to byla 1/4 pensji mojejm mamy).
Minelo 20 lat.
Zainstalowalem Ubuntu jakas tam wersje, na portalach pisali ze microsoft spada z rowerka niebawem, linux przejmuje userow domowych i cześć.
Tym razem nie dzialalo wyswietlanie na monitorze lapka i HDMI jednoczesnie bo nie
@maly_ludek_lego: wszyscy tacy jesteśmy ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@e3b0c: Tak mogło być, ale Microsoft zapłacił naprawdę dużo, by urwać pingwinowi łeb. Ostatecznie myślę, że jeśli mówimy o jakiejś dominacji to Android, który podłączając do monitora wyświetli pulpit Linuksowy. Jedyna rzecz,
czemu nie od razu 120%? Linuxiarze są jak pedalarze xD