Aktywne Wpisy

jegertilbake +339
Czy z uwagi na niska demografię w Polsce nadszedł w końcu najwyzszy czas, zeby księża przestali ubierać sie w sukienki jak transwestyci i znaleźli sobie żony z którymi założą rodziny pelne dzieci dajac przykład swoim parafianom?
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
źródło: 83622645d6a1239ce228e725bf0ec26f
Pobierz
kureci_paratko +113
Imperia w... Nie wiem jak po polsku napisać. W czasie? Po prostu imperia od minulosti do skoro dnes.
#ciekawostki
#ciekawostki
źródło: temp_file6128284184557513671
Pobierz

![W Wirginii 2 psy zagryzły 23 jelonki w pogotowiu dla dzikich zwierząt [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/500bd119dbd9689e9136de2fbb16c514d275157cc1c264f8f4cc2177de9924d0,q80.jpg)

źródło: comment_1659336453Clc3iqRLvjEyHN7ROPJ1Ty.jpg
PobierzI to u młodych dziewczyn będących w swoim prime time
No i jeszcze na deser wqrwia mnie to, że te ruchy body-positive przejęły przede wszystkim ludzie z
Co ciekawe, jeszcze nie spotkałem otyłych aktorów występujących w reklamach fast-foodów. Tam wszyscy są piękni, młodzi, biali i szczupli ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@Tygrysia_Lilia: Co kto woli. To tylko twój stosunek do samej siebie. Jeden ma taki, drugi taki.
Ja się roztylam z lenistwa, później ciąża. Depresja poporodowa.
Przyjaciele mi bardzo pomogli wstać na nogi.
Dalej dbają o mój komfort psychiczny.
Nie cierpiałam wiecznych zadyszek. Nie zapomnę jak ważyłam 116kilo i prawie zdychałam po dystansie pokój - kibel
XDD
Komentarz usunięty przez autora
Jak oatrzy sie na ubrania i zalozy ze rozmiary skrajne sa produkowane w mniejszej ilosci/zamawiane do sklepów w mniejszej ilosci i ich ceny wzgledem produkcji i transportu powinny byc wyzsze to jednak w przypadku malych rozmiarow zawsze istnieje mozliwosc sprzedania ich komus mniejszemu np dziecku, więc ich wartość nie jest uzależniona jedynie od niskich dorosłych ludzi. Natomiast kto inny kupi plandeke niz wieloryb?
@Tygrysia_Lilia: Życie powoduje pogorszenie stanu zdrowia. Ty też mogłabyś zrobić jeszcze dużo więcej dla swojego stanu zdrowia ale decydujesz się, że pewna ilość poświęcenia wystarczy. Każdy gdzieś taki punkt ma i każdy w innym miejscu.
@Nikwu: ja myslalam, ze spermiarzy, ktorzy chca walic pod szczuple Juleczki i ich denerwuje, ze takich nie ma. ( ͡° ͜ʖ ͡°)