Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi - o co w tym chodzi? Codziennie dostaję powiadomienia o jakimś wykop antypersiparant klub, co w gruncie rzeczy polega na umieszczeniu mojego loginu wśród setki innych. Jest to irytujące, ale czy to ma jakiś głębszy sens, czy jest tylko zabawą kretynów dla kretynów? Czy chodzi o to, że w pewnych kręgach uchodzę za znanego i tylko z tego względu uprzykrza mi się życie (w umiarkowanym stopniu oczywiście), czy jest jakieś drugie dno? Ten cały spam (powiadomienia) otrzymuję w ramach jakiejś wyższej idei?
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czlapka: Iwana nie czytałem, ale Szamo jest po prostu zajebisty. Cała książka to masa świetnych anegdotek, ale podrozdziały o Wójciku i Ledwoniu to po prostu kosmos. Po tej anegdocie na temat pożegnania Szamo, Ledwonia i Ajwena przez kilka minut się śmiałem. Serio :D
  • Odpowiedz
@Krzysztof_Stanowski: No ale sam pisałeś, że tych książek nie czytałeś po napisaniu? :D No rozumiem, że Szamo ma inny charakter i to dużo zależy od tego o kim piszesz. Ale faktycznie Iwana będzie pewnie przebić ciężko, czytam sporo książek zupełnie rożnych rodzajów i w ogóle a Iwana po prostu wciągnąłem. Z Twoimi tekstami może i się czasem nie zgadzam, ale za kolejne książki to trzymam kciuki naprawdę
  • Odpowiedz
@czlapka: Czytałem je, gdy oddawałem do druku. Nie czytałem nigdy później. Pod względem - tak górnolotnie powiem - literackim, Iwan jest dwie klasy ponad pozostałymi. Ma bardzo trudne rozdziały, moim zdaniem dobrze napisane. Szamo jest fajny, ale porównywanie go z Iwanem, to trochę jak porównywanie super komiksu o kaczorze Donaldzie z fajną powieścią.
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR: u Kowala było jeszcze więcej o Wójciku niż w "Szamo" i tam też miałem niezłą bekę z "misiów" i golenia frajerów :D

Iwana też chyba muszę przeczytać skoro tyle zachwytów tu nad nim.

@Krzysztof_Stanowski: Masz jakiś plan, szkic, pomysł na kolejną książkę czy jeszcze za wcześnie na takie pytanie?
  • Odpowiedz
@Krzysztof_Stanowski: Tak, to kolejna zabawa dla kretynów. Robią to, bo nie mają życia. I nie, nie ma w tym żadnego sensu, po prostu ostatnio naszło się tutaj pełno mentalnych gimbusów i zakładają sobie takie kółka stulejarskiej adoracji. Żeby nie dostać raka przeglądając mirko, należy poświęcić trochę czasu na wrzucenie durnych tagów i userów na czarną listę.
  • Odpowiedz