Aktywne Wpisy
Murasame +717
4 paczki z allegro zamówione wczoraj przed godziną 13:00, każda od innego sprzedawcy
dzisiaj w sobotę, przed południem, wszystkie paczki dostarczone do jednej multiskrytki
Pod względem tego jak wygląda dzisiaj kupowanie online, to żyjemy w pięknych czasach.
#paczkomaty #inpost #ecommerce
dzisiaj w sobotę, przed południem, wszystkie paczki dostarczone do jednej multiskrytki
Pod względem tego jak wygląda dzisiaj kupowanie online, to żyjemy w pięknych czasach.
#paczkomaty #inpost #ecommerce
SuicideLeopard +42
Żeby was ch** strzelil tęczowe baśniowe stwory z #lgbt #bekazlewactwa
Za blokowanie ulic w sobotę i robienie waszej żałosnej parady. I tak każdy normalny człowiek ma was w dupie
#lodz
Za blokowanie ulic w sobotę i robienie waszej żałosnej parady. I tak każdy normalny człowiek ma was w dupie
#lodz
@Mikka: No to pora się pogodzić bo świat się nie zmieni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@milk_outside_a_bag_of_milk: jak nie na twiczy to na onlyfansie. Kupujesz kilka dildosow, strzelasz 5 fotek i tysiące się sypią. A przy okazji łączysz przyjemne z pożytecznym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie naje to się #programista15k bez internetu. Cipę zawsze można sprzedać bez internetu choćby somsiadowi. Nie bez powodu nazywa się to najstarszym zawodem świata.
@MrNeko: Nope, na OF jest taka sama konkurencja jak na Twitchu, zasada jest taka sama, marginalny procent się wybija, pozostała część może się bawić tymi dildosami przed dwoma widzami, ale nie za bardzo, bo rano trzeba do pracy xD Swego czasu sporo czytałam o takich środowiskach i wbrew pozorom laski wybijają się głównie na charyzmie, bo kobiet świecących cycem jest od cholery, ale tych
@FLAC: Wykopek #!$%@? to co mu się wydaje epizod 9999.
@Zerp: Otóż to, ale nie ukrywam, że mnie trafia, jak czytam teksty "a wystarczyło urodzić się kobietą", gdzie autor nie tylko bagatelizuje realia, ale przede wszystkim odstawia na bok aspekty moralne, zupełnie tak jakbyśmy ich nie miały i praca na kamerkach to coś, co każda z nas chce robić. No i to "gdyby". Nie ma "gdyby". Jako facet też można w ten sposób zarabiać,
@jutokintumi: to nie jest przypadkiem pranie pieniędzy po prostu?
@Zerp: a jak to niby piorą.. potem ona leci wypłacić? i są w zmowie?
Komentarz usunięty przez autora
Zawsze możecie to zmienić, poćwiczyć, kupić obcisłe kąpielówki czapeczkę i grać dla gejowskiej widowni
i kosić hajs od nich
@MichasQGP: i jeszcze do wszystkich którzy bredzą że nie da się prać w ten sposób kasy, że to bez sensu itp. wklejam pierwszy dosłownie artykuł z Google
https://www.gamesindustry.biz/turkish-police-arrest-individuals-connected-to-alleged-twitch-money-laundering-scheme
@Lukardio: po co do mnie piszesz ten komentarz?
Komentarz usunięty przez autora
- tylko ich zatrzymali, jak podeslesz sprawe sądową opisaną to można coś porozmawiać, bo jak narazie to tylko domysły z artykułu
@Zerp: ziom. Ja nie mam zamiaru niczego udowadniać. Po prostu nie gadajcie że pranie kasy w taki sposób to coś abstrakcyjnego. Jak widać nawet Turcy na to wpadli xD
@Zerp: ok, to zmienia postać rzeczy. W op było że niby 200 widzów. U top bab na streamach to na bank napaleni wariaci wpłacają
Komentarz usunięty przez moderatora
@jutokintumi: no i co ???
@Frasad: Crossdressing panie.
@jutokintumi: ale kobiety mają gorzej.
Dziewczyna wbrew ładnym włosom nie jest jakaś szczególnie ładna. Głos też ma zachrypnięty co facetom w większości się nie podoba. Tu naprawdę chodzi o jej charakter, zabawna, z zajebistym poczuciem sarkazmu, potrafi się z siebie śmiać i przede wszystkim jest inteligentna, co u dziewczyn w jej wieku jest rzadkością.
Taka trochę Anna Kendrick - nikt nie