Aktywne Wpisy

annlupin +37
źródło: annlupin0099987
Pobierz
annlupin +4
a jakie muzyczki do wina wicowie
źródło: annlupin6789098
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin0099987
Pobierz
źródło: annlupin6789098
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
źródło: comment_1659142647ylZCXFfelzeL4QaGEVFloj.jpg
Pobierz@MichasQGP: i jeszcze do wszystkich którzy bredzą że nie da się prać w ten sposób kasy, że to bez sensu itp. wklejam pierwszy dosłownie artykuł z Google
https://www.gamesindustry.biz/turkish-police-arrest-individuals-connected-to-alleged-twitch-money-laundering-scheme
@Lukardio: po co do mnie piszesz ten komentarz?
Komentarz usunięty przez autora
- tylko ich zatrzymali, jak podeslesz sprawe sądową opisaną to można coś porozmawiać, bo jak narazie to tylko domysły z artykułu
@Zerp: ziom. Ja nie mam zamiaru niczego udowadniać. Po prostu nie gadajcie że pranie kasy w taki sposób to coś abstrakcyjnego. Jak widać nawet Turcy na to wpadli xD
@Zerp: ok, to zmienia postać rzeczy. W op było że niby 200 widzów. U top bab na streamach to na bank napaleni wariaci wpłacają
Komentarz usunięty przez moderatora
@jutokintumi: no i co ???
@Frasad: Crossdressing panie.
@jutokintumi: ale kobiety mają gorzej.
Dziewczyna wbrew ładnym włosom nie jest jakaś szczególnie ładna. Głos też ma zachrypnięty co facetom w większości się nie podoba. Tu naprawdę chodzi o jej charakter, zabawna, z zajebistym poczuciem sarkazmu, potrafi się z siebie śmiać i przede wszystkim jest inteligentna, co u dziewczyn w jej wieku jest rzadkością.
Taka trochę Anna Kendrick - nikt
źródło: comment_1659170039htNvyQFFEIxbi9OSqTjil1.jpg
Pobierz