Wpis z mikrobloga

Jak bardzo skompromitowała się idea narodowa w Polsce, jeśli za szczyt ich patriotycznego uniesienia uchodzi świadoma, bądź nie, kolaboracja z wrogiem. Czy to koniec pewnej bogoojczyznianej ery w Polsce?
Ludzie, którzy od mniej/więcej 2009 roku kreowali się na wybawców narodu polskiego spod jarzma wpływów obcych państw i "niebezpiecznych" idei, sprzedają ją dla interesów obcego, wrogiego mocarstwa. Niesamowite. Mam nadzieję, że za jakiś czas przegłosujemy jakąś radykalną ustawę antyrosyjską i cały ruch patriotyczny zawłaszczony obecnie przez szurów i kacapskie kanalie odbudują od podstaw bardziej uprawnieni do tego ludzie (bo nie wierzę, że nacjonalizm jako-taki w Polsce zniknie).
#wojna #rosja #ukraina #konfederacja #bekazkonfederacji #onucowewpisy #bekazprawakow #neuropa
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MackaCthulhu: ostatnio zradykalizowałem się pod kątem prawicowo-nacjonalistycznym. Zacząłem słuchać Dziadów Mickiewicza oraz utożsamiać się z memami o polakach gotowych nacisnąć artykuł 5 ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Oczywiście oprócz tego puszczałem ddosy na rusków, siałem antyrosyjską propagandę, wysyłałem przelewy na b--ń, amunicję i pomoc humanitarną na Ukrainę.
Czy takich nacjoli jak ja jest dużo? Ciężko powiedzieć ale przez to że zamiast iść tą drogą i wyciągnąć skrzydła
  • Odpowiedz
@MackaCthulhu: Najśmieszniejsze jest w takich jak ty to, że śmiejecie się z różnych teorii spiskowych (już za sam fakt bycia teorią spiskową), a sami głęboko wierzycie w opłacane ruskie trole na wykopie co także jest teorią spiskową. Zdejmij foliową czapeczkę i sprawdź kto z nas nasmarował więcej komentarzy odnośnie wojny i kto z nas był aktywniejszy w 2019.
  • Odpowiedz
@kfpwa: to jak chcesz n---------ć kacapów to leć na Ukraine i walcz ale nie wciągaj Polski w ta tragedie

świeży ruch centroprawicowy w stylu angielskiej partii konserwatywnej.

K---A XD CI SAMI KTÓRZY LEGALIZOWALI ZWIĄZKI HOMOSEKSUALNE?
  • Odpowiedz
@stdmat: > opłacane ruskie trolle na wykopie

XD rosja jest w tak opłakanym stanie przez tą wojne że na pewno jedyne o czym myślą to żeby trollować vikop ru
jak postują tu jakieś boty to raczej z Langley aniżeli z Moskwy
  • Odpowiedz
@wonszboakrztusiciel: dokładnie Ci sami. Będą strzelać z javelinów a jednocześnie ruskie wieże będą robić za fajerwerki w tle na gejowskich ślubach.
Oboje wiemy że Polska była atakowana na różnych domenach przez rosjan od sierpnia 2021 więc przestań p-------ć o jakimś wciąganiu polski w tą tragedię bo jesteśmy w tej tragedii od roku i my to wiemy, wy rosjanie to wiecie, ukraińcy to wiedzą, nato to wie, usa to wiedzą. Kogo
  • Odpowiedz
dokładnie Ci sami.

@kfpwa: narodowiec opowiadajacy sie za małżeństwami dla sodomitów XDD honk honk

Oboje wiemy że Polska była atakowana na różnych domenach przez rosjan od sierpnia 2021

czapeczka foliowa już założona szurze? XDDDDD czy ruscy sa z nami teraz w pokoju?
  • Odpowiedz
@wonszboakrztusiciel: https://www.gov.pl/web/diplomacy/mfa-statement-condemning-cyberattacks-of-pro-russian-hacker-groups
https://www.reuters.com/world/europe/cyber-attack-polish-officials-came-russia-kaczynski-says-2021-06-18/
https://cybernews.com/news/polish-state-servers-hit-by-cyberattacks/
to z oficjalnych, łatwych do znalezienia źródeł internetowych. Nie będę wchodził bardziej w szczegóły bo jeżeli nikt o tym nie mówi to znaczy że nie ma się o tym mówić. Wystarczy że sam widziałem na własne oczy ataki rosyjskie i żadna zielonka czy inna k---a nie wmówi mi że rosjanie to chcą z nami tylko dobrze żyć. Oni rozumieją zasady gry, ja też rozumiem zasady gry.
  • Odpowiedz
@kfpwa: > albo akceptujemy zasady gry i w nią gramy

do wojny powinniśmy wejść jako ostatni, c--j mnie obchodzą kacapy czy ukropy niech sie n----------ą my w tym czasie róbmy biznes XD
ostatnim razem jak mieliśmy parcie na sąsiadów (2WŚ) to sie skończyło lekko c-----o, co nie? też Niemcy mieli być "papierowym mocarstwem" a ZSSR sie miało załamać lada chwila XD więc trzeba studzić nastroje, Moskali mozna dobić jak już będzie po
  • Odpowiedz
@kfpwa: No i co masz w tych linkach? Gdzie jakikolwiek dowód, że za tymi atakami stał Kreml? Bo Kaczyński tak powiedział? W zamach w Smoleńsku też wierzysz? Było pełno znalezisk z ataków hakerskich na ruskie domeny czy nawet kanały telewizyjne. Za tymi atakami też stały jakieś rządy?
  • Odpowiedz
Gdzie jakikolwiek dowód, że za tymi atakami stał Kreml?

@stdmat: kto inny miałby r------ć im te serwery? pewnie ruscy za tym stoją, mają technologie, sprzęt, ludzi i motyw
natomiast wątpie w foliową narrację że akurat trollują VIKOP XD
  • Odpowiedz
@wonszboakrztusiciel: to wszystko co napisałeś o rosji to prawda ale jest jedna mała rzecz o której zapomniałeś. Jest ich 150 milionów, mają w c--j strategicznych surowców i to jest ich siła która sprawia że stają się poważnym graczem. Nie wiem jak Ci wytłumaczyć że do wojny już weszliśmy a dokładniej zostaliśmy w nią wciągnięci przez Rosjan przez chociażby(najbardziej głośny i ujawniony przykład o którym można spokojnie mówić) przez zabawy z
  • Odpowiedz
@wonszboakrztusiciel: Wykraść maile Dworczyka mógł każdy w Polsce i to z o wiele lepszym motywem niż mieli ruscy. Zwalanie tego na Rosję to taka typowa zagrywka PISu. Natomiast za ataki hakerskimi po 24.02 oczywiście, że stoją pro-rosyjscy hakerzy tak jak za atakami hakerskimi w Rosji stoją hakerzy pro-ukraińscy. To nie znaczy jednak, że stał za tym bezpośrednio Kreml czy Kijów.
  • Odpowiedz
Nie wiem jak Ci wytłumaczyć że do wojny już weszliśmy a dokładniej zostaliśmy w nią wciągnięci przez Rosjan

@kfpwa: nie, nie jesteśmy w stanie wojny, dokoncz harnasia i idz spac. wojna to jest tragedia i ruscy gwałcący ci matkę, córkę, siostrę, wojna to twoi koledzy wysyłani na r--ź na jakims wypizdowie na wschodzie
Ukropów trzeba wspierać dostarczając sprzęt ale każdy polityk który p------i coś o agresji na Rosje powinien być wtracony do
  • Odpowiedz
@wonszboakrztusiciel: nie no nie traktuj mnie jak dziecko. Pisałem nie raz że rozumiem zasady gry. Przeciętny Wania w Siewieropiździecku w obwodzie zachujogradzkim ma czuć przerażenie, jego poalkoholowe dziury w mózgu mają być penetrowane przez polskie ataki socjotechniczne, jego komórka ma zacząć mu czytać pismo święte, ma czuć że jego całe życie właśnie się zawala i przede wszystkim ma czuć że to wszystko wina centralnych władz w Moskwie. Nikt poważny nie
  • Odpowiedz
Tak w XXI wieku prowadzi się wojny, poprzez informacje, dezinformacje, chaos informacyjny, zamęt, ferment.

@kfpwa: Ruscy też w to wierzyli (słynna doktryna Gierasimowa) i dlatego wydawało im się, że w 3 dni zajmą Kijów.
  • Odpowiedz