Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +14
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation

git_commit +143
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
źródło: powodzenia
Pobierz

Ludzie, którzy od mniej/więcej 2009 roku kreowali się na wybawców narodu polskiego spod jarzma wpływów obcych państw i "niebezpiecznych" idei, sprzedają ją dla interesów obcego, wrogiego mocarstwa. Niesamowite. Mam nadzieję, że za jakiś czas przegłosujemy jakąś radykalną ustawę antyrosyjską i cały ruch patriotyczny zawłaszczony obecnie przez szurów i kacapskie kanalie odbudują od podstaw bardziej uprawnieni do tego ludzie (bo nie wierzę, że nacjonalizm jako-taki w Polsce zniknie).
#wojna #rosja #ukraina #konfederacja #bekazkonfederacji #onucowewpisy #bekazprawakow #neuropa
Oczywiście oprócz tego puszczałem ddosy na rusków, siałem antyrosyjską propagandę, wysyłałem przelewy na b--ń, amunicję i pomoc humanitarną na Ukrainę.
Czy takich nacjoli jak ja jest dużo? Ciężko powiedzieć ale przez to że zamiast iść tą drogą i wyciągnąć skrzydła
K---A XD CI SAMI KTÓRZY LEGALIZOWALI ZWIĄZKI HOMOSEKSUALNE?
XD rosja jest w tak opłakanym stanie przez tą wojne że na pewno jedyne o czym myślą to żeby trollować vikop ru
jak postują tu jakieś boty to raczej z Langley aniżeli z Moskwy
Oboje wiemy że Polska była atakowana na różnych domenach przez rosjan od sierpnia 2021 więc przestań p-------ć o jakimś wciąganiu polski w tą tragedię bo jesteśmy w tej tragedii od roku i my to wiemy, wy rosjanie to wiecie, ukraińcy to wiedzą, nato to wie, usa to wiedzą. Kogo
@kfpwa: narodowiec opowiadajacy sie za małżeństwami dla sodomitów XDD honk honk
czapeczka foliowa już założona szurze? XDDDDD czy ruscy sa z nami teraz w pokoju?
https://www.reuters.com/world/europe/cyber-attack-polish-officials-came-russia-kaczynski-says-2021-06-18/
https://cybernews.com/news/polish-state-servers-hit-by-cyberattacks/
to z oficjalnych, łatwych do znalezienia źródeł internetowych. Nie będę wchodził bardziej w szczegóły bo jeżeli nikt o tym nie mówi to znaczy że nie ma się o tym mówić. Wystarczy że sam widziałem na własne oczy ataki rosyjskie i żadna zielonka czy inna k---a nie wmówi mi że rosjanie to chcą z nami tylko dobrze żyć. Oni rozumieją zasady gry, ja też rozumiem zasady gry.
do wojny powinniśmy wejść jako ostatni, c--j mnie obchodzą kacapy czy ukropy niech sie n----------ą my w tym czasie róbmy biznes XD
ostatnim razem jak mieliśmy parcie na sąsiadów (2WŚ) to sie skończyło lekko c-----o, co nie? też Niemcy mieli być "papierowym mocarstwem" a ZSSR sie miało załamać lada chwila XD więc trzeba studzić nastroje, Moskali mozna dobić jak już będzie po
@stdmat: kto inny miałby r------ć im te serwery? pewnie ruscy za tym stoją, mają technologie, sprzęt, ludzi i motyw
natomiast wątpie w foliową narrację że akurat trollują VIKOP XD
@kfpwa: nie, nie jesteśmy w stanie wojny, dokoncz harnasia i idz spac. wojna to jest tragedia i ruscy gwałcący ci matkę, córkę, siostrę, wojna to twoi koledzy wysyłani na r--ź na jakims wypizdowie na wschodzie
Ukropów trzeba wspierać dostarczając sprzęt ale każdy polityk który p------i coś o agresji na Rosje powinien być wtracony do
@kfpwa: Ruscy też w to wierzyli (słynna doktryna Gierasimowa) i dlatego wydawało im się, że w 3 dni zajmą Kijów.