Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +232
Dzięki potężnemu Mirkowi @Strzalka który przyłapał Izunie na lotnisku, mamy piękne widowisko zmęczonej życiem piramidziary po "wakacjach", wykopki co wy żeście jej zrobili xD
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Ludzie, którzy od mniej/więcej 2009 roku kreowali się na wybawców narodu polskiego spod jarzma wpływów obcych państw i "niebezpiecznych" idei, sprzedają ją dla interesów obcego, wrogiego mocarstwa. Niesamowite. Mam nadzieję, że za jakiś czas przegłosujemy jakąś radykalną ustawę antyrosyjską i cały ruch patriotyczny zawłaszczony obecnie przez szurów i kacapskie kanalie odbudują od podstaw bardziej uprawnieni do tego ludzie (bo nie wierzę, że nacjonalizm jako-taki w Polsce zniknie).
#wojna #rosja #ukraina #konfederacja #bekazkonfederacji #onucowewpisy #bekazprawakow #neuropa
@MackaCthulhu: To znaczy kto? Widzisz gdzieś takich na horyzoncie?
@MackaCthulhu -
Sam czuję się patriotą i reprezentowane przez te środowiska zachowania narażające niezależność Polski na niebezpieczeństwo zawsze będą budzić mój zdecydowany
narodowcy w Polsce: wierzą że ruscy są najlepsi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MackaCthulhu: XDDDD a to nie wiedzałem że Rosja napadła na Polske, myślałem że na Ukraine?
i oczywiście o tym kto jest wrogiem będzie decydowała ambasada amerykańska w Polsce iksde
Wcale nie jest. Onuce to kompletny margines, którym gardzą praktycznie wszyscy od prawa do lewa. Nieważne czy pisowskie tvp, czy antypisowski TVN, wszedzie jedzie się z ruskimi.
Ostatnio było badanie, że ponad 70% społeczeństwa aktywnie pomagało uchodzcom. To jest niesamowita liczba, bez porównania do jakiegokolwiek kraju.
Polacy
Na czym polega ta kolaboracja? Na tym, że interes Polski przekłada się nad interes