Aktywne Wpisy

memforis +1
#kryptowaluty mam pytanie czysto z ciekawości. jak to jest, że dokładnie w zaznaczonym na zielono miejscu kupowałem all in SOL i akurat wtedy jeb^%? czy to jest zupełna losowość i czysty przypadek, czy to spowodowało jakieś tam likwidacje albo chwilowy wzrost kursu (raczej wątpię), po czym każdy widział nieco większe saldo i automaty zaczęły sprzedawać innym wpakowanym i tak runęło?
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
źródło: image
Pobierz
lukija +27
ile plusów tyle dni nie zmieniam gaci i wysyłam je do losowego użytkownika komentującego ten wpis

Czy ktoś byłby w stanie na podstawie dźwięku powiedzieć dlaczego gruz nie odpala? Auto to Fiat Bravo II, 1.9 JTD, 150 KM, rocznik 2007. Stał przez 2 tygodnie bez ruchu, ale wcześniej robiłem nim ok 120 km trasy i nie było żadnych niepokojących objawów. Dodam, że miesiąc temu był wymieniany czujnik prędkości koła (bo wywaliło ABS i inne systemy), a mechanik określił tą naprawę jako "problematyczna". Nie ma żadnych błędów, świece żarowe nagrzewaja się bez problemu. Jest sens to badać czy od razu dzwonić na złom?
Z góry dziękuję.
#samochody #mechanikasamochodowa #mechanika
Komentarz usunięty przez autora
Te marketowe kable często nie dają rady bo są tak badziewne, ja miałem problem kiedyś nawet z odpaleniem normalnej benzyny, tak się kable grzały, że się przepaliły