Aktywne Wpisy
Mateo353 +20
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

Po powrocie do biura po 2 latach home office dostałam już kilka takich zapytań, np. od facetów z mojego piętra z którymi się codziennie mijam albo od kogoś z kim miałam raz czy 2 razy calla. Nie znamy się, nie chodzi mi o kolegów z zespołu.
Ja uważam, że to dość luźne spotkanie, bez podtekstów, ale mój niebieski uważa to za „spermienie”. Nie zabrania mi, ale szczęśliwy z tego powodu też nie jest. Co myślicie?
@OsamaPepe: Myśle, że raczej jestem atrakcyjna, na powodzenie nigdy nie narzekałam, ale w pracy ważny jest dla mnie profesjonalizm. Ubieram się i maluję odpowiednio, nie wyglądam (mam nadzieję) jakbym szła szukać tam męża
Nie potrafisz
@xevske: Niebieski jest o mnie lekko zazdrosny, ale mamy do siebie pełne zaufanie i nigdy mi niczego nie zabronił. Poprosił mnie kiedyś żebym przed nim nie ukrywała jak z kimś pisze czy się spotykam i widzę, że się irytuje gdy prawie co drugi dzień mu mówię, że ktoś do mnie zagadał w pracy na teams, zaprosił na lunch czy kawę. Nie
@OsamaPepe: Nie myślałeś o tym, żeby zmienić znajome? xD
Komentarz usunięty przez moderatora